Olguța Vasilescu: Am fost trimisă în judecată; nu știu de ce a durat așa de mult, având în vedere conținutul dosarului

Olguța Vasilescu: Am fost trimisă în judecată; nu știu de ce a durat așa de mult, având în vedere conținutul dosarului

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, afirmă că nu știe de ce a durat atât de mult până când a fost trimisă în judecată de către DNA "având în vedere conținutul dosarului".

"Am fost trimisă în judecată. Nu știu de ce a durat așa de mult, având în vedere conținutul dosarului. Mergem înainte!", a scris Olguța Vasilescu pe pagina sa de facebook după ce DNA a remis un comunicat de presă prin care a anunțat trimiterea primarului Craiovei în judecată într-un dosar de corupție.

Potrivit DNA, procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a primarului municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu , care este acuzată de luare de mită (patru infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (două infracțiuni) și spălare de bani (două infracțiuni).

În același dosar, au fost deferiți justiției, sub control judiciar, Radu Cosmin Preda, fost administrator public al Craiovei, pentru complicitate la luare de mită (două infracțiuni) și instigare la spălare de bani, și Elena Daniela Popescu, la data faptelor reprezentant al unei asociații non-profit, pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia