Olguța Vasilescu: Că le numiți creșteri sau le numiți scăderi, tot dublări de salarii sunt!

Olguța Vasilescu: Că le numiți creșteri sau le numiți scăderi, tot dublări de salarii sunt!

Olguta Vasilescu a explicat azi, in premiera, formula complexa dupa care sunt calculate salariile romanilor si a declarat ca nu sunt motive de ingrijoare pentru ca statul are suficienti bani pentru a dubla tuturor veniturile:

„Eu v-as ruga sa mai puneti mana pe o carte de matematica de a V a, ca vad ca unii dintre noi nu inteleg limba romana.

La fel am spus si anul trecut dar nu ati fost atenti. Am explicat atunci clar ca dublare nu inseamna automat o crestere cu 100% a salariului.

La unii dublare poate fi o crestere de 10% sau chiar o scadere de -40%, depinde de care parte a diagramei te situezi. Eu ce sa va fac daca nu v-a placut matematica?

Aici e stiinta pura, nu limbi straine unde mai poti sa apelezi la gesturi, mimica sau limbaj al trupului. Aritmetica nu ne lasa sa gresim.

Aici e simplu: 1+1= cat trebuie, nu cat vrea el!

Cu aceasta formula se calculeaza tot, de la pensii si salarii pentru prostime, pana la comisioane, prime si spagi si chiar bugetul tarii. Cu lucrurile astea nu ne jucam!

Adunari, scaderi, cresteri, procente, elementele astea sunt detalii care conteaza mai putin, tot ce e important e modul in care comunici dublarile de salarii si pensii, astfel incat romanii sa se simta mai bine, fie doar si pentru cateva momente.

Asa ca indiferent daca le numiti cresteri sau le numiti scaderi, ele tot dublari de salarii sunt, scrie negru pe alb in programul nostru de guvernare.”

A declarat cu candoare ministra muncii, scrie  Ponturifierbinti.com .

NOTĂ: Voi chiar credeți că ăsta este un pamflet?



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?