Olguța Vasilescu: Guvernul lui Grindeanu era plin de hoți și de proști!

Olguța Vasilescu: Guvernul lui Grindeanu era plin de hoți și de proști!

Fosta ministra a Muncii, Olguta Vasilescu, a decis sa dea cartile pe față, intr-o incercare disperata de a-i convinge pe parlamentari sa voteze motiunea de cenzura.

Aceasta a iesit la atac si l-a facut praf pe fostul ei sef intr-o conferinta de presa pe cat de ireala, pe atat de  halucinanta:

„Haideti sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa spunem lucrurilor pe nume!

Cine a facut parte din acest guvern dezastros? Va spun eu: doar niste neica-nimeni, o adunatura de hoti si de prosti care intr-o tara normala ar fi reprezentat drojdia societatii. Si cand spun asta nu exagerez deloc, pentru ca eu stiu ce vorbesc!

I-au mintit pe romani non-stop in cele 6 luni cat au fost la guvernare, au incercat sa legalizeze hotia, sa desfiinteze puscariile si sa isi umple buzunarele cat mai repede.

Multi dintre ei aveau mari dificultati in a se exprima corect si coerent in limba romana, dar isi dadeau aere de poligloti pe la reuniunile internationale.

Nu ii ducea capul sa faca nimic din proprie initiativa, toti erau manevrati de la spate de fel de fel de grupuri de interese. Insusi Grindeanu era manipulat de un infractor dovedit, condamnat de justitie.

Pentru toate aceste motive va cer azi sa fiti uniti in jurul domnului Dragnea, pentru a demite acest guvern-marioneta si a-l inlocui cu un altul.”

A declarat revoltata doamna Olguta Vasilescu.

SURSA:  ponturifierbinti.com

NOTĂ Am zis să vă mai descrețim un pic frunțile...



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro