Olt: Circulaţie blocată pe DN 65, în urma unui accident soldat cu decesul unei persoane

Olt: Circulaţie blocată pe DN 65, în urma unui accident soldat cu decesul unei persoane

Circulaţia este blocată pe DN 65, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

"Pe DN 65, la kilometrul 66+300, în zona localităţii Jitaru, judeţul Olt, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, care au intrat în coliziune frontală. În urma impactului, o persoană a decedat", precizează Centrul Infotrafic.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a anunţat că în cele două autoturisme se aflau doar şoferii, doi bărbaţi de 25, respectiv 61 de ani.

"În urma evenimentului, bărbatul în vârstă de 61 de ani a decedat. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina", precizează reprezentanţii IPJ Olt.

Conform Centrului Infotrafic, circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers. Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea cauzei şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

În zona producerii accidentului, carosabilul este uscat şi vizibilitatea este bună. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…