Olt: Doi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă, testaţi pozitiv pentru COVID-19

Olt: Doi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă, testaţi pozitiv pentru COVID-19

Doi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore, au informat joi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt.

Alţi doi angajaţi ai SJU Slatina au fost confirmaţi cu COVID-19 la începutul săpămânii, iar de la începutul pandemiei au fost peste 30 de cazuri de infecţie cu noul coronavirus în rândul cadrelor din această unitate medicală.

DSP Olt a menţionat că în judeţ au fost raportate, joi, 25 de cazuri noi de COVID-19, în majoritatea situaţiilor fiind vorba de transmitere comunitară, faţă de zilele precedente numărul cazurilor fiind de trei ori mai mare.

De la începutul pandemiei, în judeţul Olt au fost 1.455 de persoane confirmate de infecţie cu noul coronavirus, dintre care 826 s-au vindecat, 46 de persoane au decedat, 94 de persoane sunt internate, iar celelalte persoane au refuzat internarea ori s-au externat la cerere.

La ATI sunt internaţi opt pacienţi, cu trei mai puţini faţă de ziua precedentă. AGERPRES / (AS - autor: Cristina Matei, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...