Olt: Doi ciobani, ucişi la Cilieni şi Tia Mare de alţi ciobani

Olt: Doi ciobani, ucişi la Cilieni şi Tia Mare de alţi ciobani

Un bărbat de 66 de ani şi unul în vârstă de 48 de ani au fost ucişi în ultimele trei zile în judeţul Olt, în apropierea unor stâne din localităţile Cilieni şi Tia Mare, una dintre persoanele suspectate de comiterea crimelor fiind reţinută iar a doua, prinsă joi de anchetatori, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Bărbatul de 66 de ani, din Cilieni, a fost ucis noaptea trecută, cu o coasă, pe islaz, iar presupusul agresor este un bărbat de 41 de ani, din aceeaşi localitate. Crima a avut loc în urma unui conflict spontan între cei doi. Bărbatul de 41 de ani a fost reţinut joi şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

O altă crimă s-a produs în noaptea de 2 spre 3 iulie, în comuna Tia Mare, tot lângă o stână, unde a fost găsit găsit decedat un bărbat de 48 de ani, din localitate. Agresorul a fugit imediat după comiterea crimei şi a fost găsit joi într-un lan de porumb.

"Cercetările au fost zădărnicite de faptul că imediat după comiterea faptei autorul s-a sustras, fiind prins în cursul acestei dimineţi, într-un lan de porumb. Ancheta este în curs de desfăşurare iar după stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, se vor dispune măsuri legale corespunzătoare", menţionează procurorii despre crima de la Tia Mare.

Potrivit unor surse judiciare, în ambele cauze atât victimele, cât şi agresorii sunt ciobani. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”