Omul grupării Ghiță-Rovana Plumb, înfipt la șefia instituției care va gestiona proiectul de 550 milioane euro pentru cloud-ul guvernamental

Omul grupării Ghiță-Rovana Plumb, înfipt la șefia instituției care va gestiona proiectul de 550 milioane euro pentru cloud-ul guvernamental

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit, luni, pe Dragoș-Cristian Vlad, în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității pentru Digitalizarea României.

G4Media a scris , pe 31 decembrie, că gruparea Sebastian Ghiță – Rovana Plumb vrea să îl impună în PSD pe Dragoș Cristian Vlad la șefia instituției care va gestiona proiectul de 550 milioane euro pentru cloud-ul guvernamental.

Dragoș Cristian Vlad a fost directorul direcției de IT din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. El a gestionat sistemul MySMIS, aplicația electronică ce înglobează toate informațiile legate de proiectele finanțate cu fonduri europene.

El a lucrat împreună cu Rovana Plumb în mandatele acesteia de ministru atât la Ministerul Fondurilor Europene, cât și la Ministerul Mediului.

Dragoș Cristian Vlad este considerat un apropiat al grupării Sebastian Ghiță – Rovana Plumb. În 2017, când era un simplu funcționar în Ministerul Fondurilor Europene, el a fost numit de guvernul PSD în Consiliul de Administrație al Telekom Romania.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia