Opozantul rus Aleksei Navalnîi îşi compară viaţa din închisoare cu filmul Războiul Stelelor

Opozantul rus Aleksei Navalnîi îşi compară viaţa din închisoare cu filmul Războiul Stelelor

Opozantul rus Aleksei Navalnîi, care ispăşeşte o pedeapsă de doi ani şi jumătate într-o colonie penitenciară, a comparat luni viaţa lui cotidiană de deţinut cu cea a unui Stormtrooper, soldaţii imperiali din saga Războiul Stelelor, informează AFP.

Într-un mesaj publicat pe Instagram , opozantul de 44 de ani descrie rutina sa matinală, care începe cu trezirea la ora 06:00, urmată de exerciţii fizice.

"Însă înainte de exerciţii, se ascultă imnul naţional", continuă el. "Imaginaţi-vă, zona din jurul barăcilor, zăpada, bărbaţi în haine negre de deţinut, cu cizme şi cu căciulă de blană, care stau în întuneric cu mâinile la spate, iar un difuzor pe un stâlp răsună în toată zona: 'Glorie Patriei noastre libere'. Un adevărat deliciu", descrie opozantul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

3 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”

4 Ce urmează după referendumuri: Novorusia, proiectul care ar deveni realitate?

5 Explozii puternice în jurul gazoductelor Nord Stream din Marea Baltică / Operatorul anunţă că acestea au suferit avarii „fără precedent”