Opt militari români de la baza „Mihail Kogălniceanu”, reținuți pentru furt de combustibil

Opt militari români de la baza „Mihail Kogălniceanu”, reținuți pentru furt de combustibil

Opt militari români de la Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu” au fost reținuți pentru furt de combustibil, în urma a zeci de percheziții făcute de procurorii militari, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

MiG 21 LanceR C la baza Mihail KogalniceanuFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Conform surselor citate, în ancheta de furt și delapidare sunt suspecți 22 de militari de la baza românească de la Mihail Kogălniceanu, iar opt dintre ei au fost reținuți.

În acest dosar, cu o zi în urmă au fost făcute aproximativ 50 de percheziții atât la baza Kogălniceanu, cât și la locuințele unor suspecți și martori, până acum fiind documentat de procurori furtul a cel puțin 7 tone de combustibil. Este vorba despre combustibil care era destinat elicopterelor și avioanerelor, dar și parcului auto de la baza militară.

Dosarul este instrumentat de Parchetul Tribunalului Militar București, iar audierile au fost făcute la Poliția Transporturi Constanța, au adăugat sursa citată.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria