Orban, la Gala Femeilor Liberale: În campaniile politice m-am bizuit pe susținerea femeilor din PNL

Orban, la Gala Femeilor Liberale: În campaniile politice m-am bizuit pe susținerea femeilor din PNL

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Gala Femeilor Liberale, că în campaniile politice în care a fost implicat s-a 'bizuit în cea mai mare măsură pe susținerea femeilor din PNL'. "Mi-a cerut Alina Gorghiu să susțin prezența pe listele Consiliului General a 50% doamne și domnișoare. Pentru mine nu există această limită. Dacă se poate, voi susține și mai multe. Întotdeauna am fost mulțumit de activitatea profesională, administrativă a doamnelor și domnișoarelor alături de care am lucrat. În campaniile politice în care am fost implicat, m-am bizuit în cea mai mare măsură pe susținerea femeilor din PNL", a spus Orban.

El a adăugat că, dacă va câștiga cursa pentru ocuparea fotoliului de primar al Capitalei, va conduce Bucureștiul așa cum "l-ar putea conduce o femeie".

"Sunt în cursa pentru câștigarea Primăriei Generale. Ce vreau să vă asigur este că, după ce voi câștiga Primăria Generală, voi conduce Bucureștiul așa cum l-ar putea conduce o femeie — și cu sensibilitate și cu generozitate și cu și cu armonie și cu dragoste față de semeni și cu compasiunea pentru cei care se află într-o situație nefericită", a precizat Orban.

Organizația Femeilor Liberale a organizat sâmbătă, la Ateneul Român, Gala Femeilor Liberale, Ediția a IV-a, eveniment anual de tradiție care celebrează reușitele doamnelor implicate în viața societății.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro