Orban: Primesc măşti de la SGG; mi-am cumpărat şi eu

Orban: Primesc măşti de la SGG; mi-am cumpărat şi eu

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că foloseşte trei - patru măşti de protecţie pe zi.

"Primesc măşti de la Secretariatul General al Guvernului. Cred, nu ştiu, o să verific această informaţie. Mi-am cumpărat şi eu măşti. Când sunt la serviciu folosesc măşti de la serviciu, când sunt în împrejurări private folosesc măştile pe care le am acasă şi le utilizez. Depinde. Lucrând foarte mult folosesc cam trei - patru măşti pe zi", a spus Orban, la sediul BEM, unde au fost depuse listele candidaţilor PNL Bucureşti la alegerile parlamentare.

El a precizat că a recomandat ca în primele 48 de ore de la instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie şi în spaţiile deschise din Capitală oamenii să fie informaţi şi nu amendaţi dacă nu poartă masca.

"În ceea ce priveşte portul măştii, cel puţin în primele 48 de ore de la apariţia acestei obligaţii de a purta mască în toate spaţiile deschise recomandarea formulată a fost de a nu amenda din prima pentru că este posibil ca anumiţi cetăţeni să nu fie informaţi. Nu toată lumea urmăreşte ştirile sau se uită pe online. Sunt oameni care nu urmăresc ştirile şi poate nu au aflat şi din cauza aceasta recomandarea a fost ca în primele 48 de ore cel puţin în spaţiile deschise să fie informaţi doar şi să li se transmită că este necesară purtarea măştii", a explicat Orban.

Acesta a susţinut că nu se ia în calcul închiderea mall-urilor sau a sălilor de sport. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...