Ordinea intrării în finala Eurovision România: Florena deschide show-ul, Mihai Trăistariu îl încheie

Ordinea intrării în finala Eurovision România: Florena deschide show-ul, Mihai Trăistariu îl încheie

Florena, cea mai tânără concurentă a Selecției Naționale, va deschide seria de recitaluri din finala Eurovision România, iar Mihai Trăistariu (care concurează cu numele M I H A I) va cânta în încheierea competiției, duminică, pe scena de la Sala Sporturilor din Baia Mare. Ordinea intrării în finala Eurovision România de pe 6 martie a fost trasă la sorți de către concurenți, sâmbătă seara, în cadrul emisiunii "Selecția Națională Baia Mare", difuzată în direct pe TVR 1, TVR Cluj și online, pe www.tvrplus.ro.

Astfel, ordinea intrării în concurs în finala Eurovision România este:
1. Florena,
2. Doru Todoruț feat. Irina Baianț,
3. Dream Walkers,
4. Vanotek feat. The Code & Georgian,
5. Ovidiu Anton și 6. M I H A I.

În finala Eurovision România, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena de la Stockholm, dintre piesele rămase în concurs, prin televot.

Votul va putea fi exprimat trimițând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,...06), prin SMS, la numărul 1200 (tarif: 1 euro + TVA), număr valabil în rețelele Digi Mobil, Orange, Telekom și Vodafone, ori sunând la același număr de telefon — 1200 și tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03... 06, cu același tarif (1 euro + TVA / apel), valabil în rețelele Orange, Telekom și Vodafone. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul "Start vot!" și se vor închide după 60 de minute, la semnalul "Stop vot!".

Finala Eurovision România poate fi văzută în direct și în exclusivitate la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional, TVR Moldova, iar online, pe www.tvrplus.ro și eurovision.tvr.ro .

Concursul cântecului european se va desfășura, în 2016, la Stockholm, Suedia, în 10, 12 și 14 mai. În competiție s-au înscris 43 de țări, cu trei mai multe decât la ediția precedentă. România va participa în a doua semifinală a concursului, cea din 12 mai, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveția, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel și Serbia.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...