Orgie filmată într-o bază militară britanică: „A fost consensual, nu contează“

Orgie filmată într-o bază militară britanică: „A fost consensual, nu contează“

„Armata se aşteaptă la cele mai înalte standarde de comportament de la întregul său personal. Oricine nu respectă aceste standarde va fi investigat şi se vor lua măsurile adecvate. Poliţia Militară Regală investighează mai multe videoclipuri care par să implice personalul armatei. Ar fi nepotrivit să comentăm în timp ce investigaţiile sunt în desfăşurare”, a declarat un purtător de cuvânt al Armatei.

Conform ziarului The Times , soldaţii implicaţi fac parte din Brigada 16 de Asalt Aerian şi sunt acum cercetaţi de poliţia militară. Investigaţiile vizează inclusiv cum a fost introdusă femeia în cazarmă. Potrivit relatărilor din presă, la un moment dat, unul dintre miliari face salutul militar către colegii săi, în timp ce întreţine relaţii sexuale. Filmările au fost făcute în mai multe zone ale cazărmii, cu trupe pe jumătate dezbrăcate.

„Ştiu despre acel videoclip şi este ruşinos, iar oamenii spun cumva «a fost consensual, nu contează». Armata este un angajator atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Dorim ca fiii cei mai inteligenţi şi mai buni ai naţiunii să servească în forţele noastre armate şi dorim ca femeile care servesc în forţele armate să ştie că servesc într-un mediu unde sunt în siguranţă, unde sunt respectate”, a spus James Heappey, subsecretarul de stat forţelor armate britanice. El s-a declarat „întristat şi jenat” de înregistrarea video „ruşinoasă” în care apar mai mulţi paraşutişti care iau parte la o orgie într-o bază militară.

Subsecretarul de stat forţelor armate britanice a mai spus că orice s-ar fi întâmplat în Colchester, a fost „pur şi simplu nepotrivit”. „Nu este reclama pentru armată pe care am dori să o facem chiar acum. Şi sunt pur şi simplu întristat şi jenat şi furios că ceea ce s-a întâmplat în Colchester a abandonat acel efort incredibil al forţelor noastre armate”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...