Păduchele din frunte/Ghiță, în coasta președintelui Vucic la înmormântarea patriarhului Serbiei

Păduchele din frunte/Ghiță, în coasta președintelui Vucic la înmormântarea patriarhului Serbiei

Politologul Radu Carp a scris, pe Facebook, că omul de afaceri Sebastian Ghiță, refugiat în Serbia, ar fi participat la înmormântarea patriarhului Irineu al Serbiei, stând în imediata apropiere a președintelui acestei țări, Aleksandar Vucic.

„Surpriză. La ceremonia de înmormântare a patriarhului Irineu, Sebastian Ghiță participă în imediată apropiere a președintelui Vucic”, a afirmat Carp. 

Carp este profesor la Facultatea de Științe Politice a Universității din București și director al Şcolii Doctorale de Ştiinţe Politice. Are un masterat în studii europene și relații internaționale la Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (1996) și este doctor în drept al Universității „Babeș-Bolyai“ (2002). 

Mii de credincioşi şi preoţi sârbi, unii fără mască, au venit sâmbătă la catedrala Sf. Sava din Belgrad pentru a-i aduce un ultim omagiu patriarhului Irineu al Bisericii Ortodoxe Sârbe, decedat la vârsta de 90 de ani în urma infectării cu noul coronavirus.

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiță s-a refugiat în Serbia în decembrie 2016. DNA l-a acuzat de corupție, dosarele sale fiind în diferite faze, dar până acum nu a primit nicio condamnare. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...