Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Palada și-a găsit prieteni noi pentru băiță / Urmează PONTA în partidul care adună toți ȘOBOLANII

Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Cabinetului Ponta, cunoscut mai ales pentru preferințele lui față de joaca cu băieții în piscină, a scris pe Facebook că a acceptat propunerea de a fi director de comunicare și purtător de cuvînt al Partidului România Unită (PRU), fondat și condus de către deputatul Bogdan Diaconu.

„Cu bucurie vă anunț că, începînd de azi, am acceptat propunerea de a fi director de comunicare și purtător de cuvînt al Partidului România Unită.

Sînt mîndru că sînt român. Sînt onorat că îmi pot pune experiența profesională la dispoziția unui partid tînăr, de viitor.

Evident că PRU își propune să intre în Parlament și să aibă un scor decent. Nu vorbim acum de 30-40-50%, dar ne dorim să fim o voce parlamentară."


Delirul lui Palada e depășit doar de Diaconu însuși, care afirmă că Ponta "a fost cel mai bun premier al Romaniei de la I.C.Bratianu incoace". Bogdan Diaconu îl cheamă pe Victor Ponta să se înscrie în partidul său.

Recent, mai mulți apropiați ai fostului premier s-au inscris în PRU. Deputatul PSD Marius Manolache, finul lui Ponta, alaturi de alti doi deputati PSD si PMP, si-au anuntat si ei joi inscrierea in Partidul Romania Unita (PRU).

Marius Manolache a fost pana joi deputat PSD. El este cunoscut ca fiind autor al mai multor declaratii controversate, cum ar fi cea cu privire la pensiile speciale ale parlamentarilor. Marius Manolache a angajat in 2015 si o fosta lucratoare a clubului Bamboo pe post de consiliera parlamentara, dar a fost demisa in aceeasi zi dupa ce aceasta s-a laudat pe Facebook ca, lucrand acum la Parlament, nu va mai avea probleme in trafic.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Sentința lui Dragnea, pe 27 mai! Procurorii au cerut pedepse mărite. Avocat: „Ne e imposibil să dovedim…

2 ALERTĂ Sentința lui Dragnea, pe 27 mai! Procurorii au cerut pedepse mărite. Avocat: „Ne e imposibil să dovedim…

3 Informație. Frații Mazăre sunt foc pe Dragnea! „Radu nu va tăcea, îi va plăti cu sec!”

4 Amănunte. CCR a amânat pentru a patra oară, pe data de 5 iunie, SPEȚA Dragnea. Sesizarea PNL a fost respinsă

5 ALERTĂ Sentința lui Dragnea, pe 27 mai! Procurorii au cerut pedepse mărite. Avocat: „Ne e imposibil să dovedim…

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!