Palada și-a găsit prieteni noi pentru băiță / Urmează PONTA în partidul care adună toți ȘOBOLANII

Palada și-a găsit prieteni noi pentru băiță / Urmează PONTA în partidul care adună toți ȘOBOLANII

Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Cabinetului Ponta, cunoscut mai ales pentru preferințele lui față de joaca cu băieții în piscină, a scris pe Facebook că a acceptat propunerea de a fi director de comunicare și purtător de cuvînt al Partidului România Unită (PRU), fondat și condus de către deputatul Bogdan Diaconu.

„Cu bucurie vă anunț că, începînd de azi, am acceptat propunerea de a fi director de comunicare și purtător de cuvînt al Partidului România Unită.

Sînt mîndru că sînt român. Sînt onorat că îmi pot pune experiența profesională la dispoziția unui partid tînăr, de viitor.

Evident că PRU își propune să intre în Parlament și să aibă un scor decent. Nu vorbim acum de 30-40-50%, dar ne dorim să fim o voce parlamentară."


Delirul lui Palada e depășit doar de Diaconu însuși, care afirmă că Ponta "a fost cel mai bun premier al Romaniei de la I.C.Bratianu incoace". Bogdan Diaconu îl cheamă pe Victor Ponta să se înscrie în partidul său.

Recent, mai mulți apropiați ai fostului premier s-au inscris în PRU. Deputatul PSD Marius Manolache, finul lui Ponta, alaturi de alti doi deputati PSD si PMP, si-au anuntat si ei joi inscrierea in Partidul Romania Unita (PRU).

Marius Manolache a fost pana joi deputat PSD. El este cunoscut ca fiind autor al mai multor declaratii controversate, cum ar fi cea cu privire la pensiile speciale ale parlamentarilor. Marius Manolache a angajat in 2015 si o fosta lucratoare a clubului Bamboo pe post de consiliera parlamentara, dar a fost demisa in aceeasi zi dupa ce aceasta s-a laudat pe Facebook ca, lucrand acum la Parlament, nu va mai avea probleme in trafic.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

2 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

3 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

4 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

5 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…