Palada și-a găsit prieteni noi pentru băiță / Urmează PONTA în partidul care adună toți ȘOBOLANII

Palada și-a găsit prieteni noi pentru băiță / Urmează PONTA în partidul care adună toți ȘOBOLANII

Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Cabinetului Ponta, cunoscut mai ales pentru preferințele lui față de joaca cu băieții în piscină, a scris pe Facebook că a acceptat propunerea de a fi director de comunicare și purtător de cuvînt al Partidului România Unită (PRU), fondat și condus de către deputatul Bogdan Diaconu.

„Cu bucurie vă anunț că, începînd de azi, am acceptat propunerea de a fi director de comunicare și purtător de cuvînt al Partidului România Unită.

Sînt mîndru că sînt român. Sînt onorat că îmi pot pune experiența profesională la dispoziția unui partid tînăr, de viitor.

Evident că PRU își propune să intre în Parlament și să aibă un scor decent. Nu vorbim acum de 30-40-50%, dar ne dorim să fim o voce parlamentară."


Delirul lui Palada e depășit doar de Diaconu însuși, care afirmă că Ponta "a fost cel mai bun premier al Romaniei de la I.C.Bratianu incoace". Bogdan Diaconu îl cheamă pe Victor Ponta să se înscrie în partidul său.

Recent, mai mulți apropiați ai fostului premier s-au inscris în PRU. Deputatul PSD Marius Manolache, finul lui Ponta, alaturi de alti doi deputati PSD si PMP, si-au anuntat si ei joi inscrierea in Partidul Romania Unita (PRU).

Marius Manolache a fost pana joi deputat PSD. El este cunoscut ca fiind autor al mai multor declaratii controversate, cum ar fi cea cu privire la pensiile speciale ale parlamentarilor. Marius Manolache a angajat in 2015 si o fosta lucratoare a clubului Bamboo pe post de consiliera parlamentara, dar a fost demisa in aceeasi zi dupa ce aceasta s-a laudat pe Facebook ca, lucrand acum la Parlament, nu va mai avea probleme in trafic.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!

5 În față, tot cu găuri?