Panaramele continentului! O nație în stare de prăbușire!

Panaramele continentului! O nație în stare de prăbușire!

Nu despre meciul României cu Albania vrem să vorbim. Deja este doar încă un pretext pentru a lărgi imaginea unei discuții raționale despre o națiune intrată pe o pantă periculoasă, tragică. Începem cu imaginea din tribune. Cu 40.000 de albanezi și mai puțin de 20.000 de români. Albania are o populație de sub 3 milioane de locuitori, oameni buni! Asta, după părerea noastră, spune mai multe decât orice drac de analiză. 

Pentru că arată cât de sărăcii și de panarame suntem. În toate domeniile. Iar faptul că nu recunoaștem, dintr-un orgoliu tâmpit, de idioți drogați cu vise de preamărire, că ne prăbușim ca nație, arată că pericolul este uriaș. 

Numai o nație în ultimul grad de degradare își alege conducători aflați după gratii și râde ca proasta că ce tare e! 

Unul dintre cititorii noștri a postat la un articol despre o teorie a lui Radu Moraru următorul comentariu, care spune același lucru ca noi:

Jean Valjean/„De fapt se poate face o paralela intre jocul echipei si starea generala a Romaniei! Sau cu parlamentul tarii.
Nu tu un selectioner adevarat al echipei, nu tu un spirit de lupta la echipa, nu tu idei pentru a-ti impune jocul, doar balteala-n mediocritate, spirit de gasca smechera si cu tot felul de interese meschine, cu un campionat intern derizoriu, n-avem viziune dar nici nu lasam macar pe altii mai destepti sa ne invete!
Comparati jocul nationalei cu evolutia natiei in acest moment. Sunt evolutii mimetice!”

Cu cât vor fi mai mulți români care recunosc și conștientizează acest adevăr, cu atât șansele noastre de a nu ne prăbuși ca nație cresc.

Suntem siguri că postacii partidelor vor primi imediat sarcină să ducă în derizoriu acest mesaj. Nu vă mai lăsați manipulați și cumpărați oameni buni!





Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...