Păpușarii încearcă să reediteze scenariul cu Arafat din 2012? Campanie pe bani grei pro Arafat pe rețelele sociale!

Păpușarii încearcă să reediteze scenariul cu Arafat din 2012? Campanie pe bani grei pro Arafat pe rețelele sociale! Duminică seara a fost la Antena 3, unde a amenințat cu plecarea din țară dacă este dat afară. Luni, Ponta a lansat niște scenarii demente pe Facebook. Newsweek România dezvăluie că Arafat este subiectul unei campanii, sponsorizată, de susținere desfășurată pe rețelele de socializare. În condițiile în care un audit la IGSU nu a fost terminat.

Secretarul de stat în Ministerul de Interne și șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență este subiectul unei campanii, sponsorizată, de susținere desfășurată pe rețelele de socializare. În condițiile în care un audit la IGSU nu a fost terminat.

Joi, 5 decembrie Ministrul de Interne, Marcel Vela a fost întrebat dacă a luat vreo decizie în privința viitorului lui Raed Arafat. Ministrul a spus că la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) se află un audit iar în această săptămână va avea o concluzie.

După Arafat, potopul

Șeful ISU Raed Arafat nu a mai așteptat concluzia raportului, începând o campanie mediatică puternică pentru a nu fi demis. Ieri seară a fost la o televiziune prrietenă unde s-a victimizat:

„Dânșii să își asume și să mă demită. Trebuie să fiu demis, dar pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil. Nu să mi se spună că ai fost evaluat, ai fost demis pentru că ai fost prost, pentru că pot să arăt eu motivele pentru care nu am fost prost. Dar acest lucru trebuie să fie asumat. Să spună: vrem să lucrăm cu doctorul Arafat, sau nu vrem să facem asta și să mă demită”, a răspuns Arafat.   

Remember 2012

Dar Arafat mobilizează lumea și pe Internet. Astfel, pe pagina de Internet „Raed Arafat = fapte, nu vorbe” a fost plătită o postare (a se vedea indicația „sponsorizat”) prin care „petiția pentru susținerea doctorului Arafat” să ajungă la cât mai mulți oameni. Demersul este un mijloc de a pune presiune pe ministrul de Interne care, în acest moment, analizează activitatea lui Raed Arafat.

Ne reamitim că o mobilizare, dar în stradă, și tot pentru Raed Arafat a avut loc în ianuarie 2012 când s-a pus în dezbatere posibilitatea ca sistemul medical de urgență să fie liberalizat.

O postare de pe pagina de Facebook amintește de acest episod:

"Cei care vor sa privatizeze SMURD-ul nu se lasa. Daca ramanem indiferenti, vor reusi. In cazul in care il demit pe doctorul Arafat, care lupta impotriva privatizarii, eu sunt pregatit sa ies in strada. Nu vreau sa platesc sute de euro ca sa vina o ambulanta in caz ca mi-e rau.", arată o postare de pe pagina „Raed Arafat = Fapte, nu vorbe”.

Pagina, după filmul de la Colectiv

Petiția plătită pentru susținerea lui Arafat apare într-un moment în care nimeni nu i-a cerut demisia. Pagina „Raed Arafat = Fapte, nu vorbe” a fost deschisă pe 27 octombrie 2019. Cu trei zile mai devreme fusese publicat un film de la intervenția haotică din Colectiv.

Imaginile postate de cotidianul Libertatea au oripilat opinia publică și au adus din nou în prim plan întrebarea: este șeful IGSU Raed Arafat cel mai în măsură să conducă acest serviciu? Și în contextul în care el a mai coordonat două evenimente soldate cu decese: prăbușirea avionului în munți și intervenția nereușită de pe lacul Sutghiol.

Există un indiciu că sumele plătite pentru ca această petiție să ajungă la cât mai multă lume nu sunt mici. În timp ce pagina are doar 3.400 de urmăritori, la postare au reacționat 34.000 de oameni. Pagina este un tribut adus lui Raed Arafat, fiind postate interviuri, declarații, poze cu el.

Ponta, scenarii demente postate pe Facebook, în miez de noapte:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 SURSE PSD, în pragul revoltei! Se pregătește debarcarea lui Ciolacu și excluderea Gabrielei Firea!

2 VIDEO El este pușcăriașul analfabet folosit de Antena 3 să-l atace pe Nicușor Dan!

3 Marile orașe unde primarii se știu deja. Cine sunt favoriți la București, Constanța, Pitești, Bacău

4 Atac mizerabil al PSD la adresa Elenei Lasconi, candidată la primăria Câmpulung. Deputată PSD: „În Muscel vene…

5 MAI avertizează că Antena 3 a lansat un fake news / Jegurile acreditează scenariul fraudării alegerilor!