Pareidolie: Nori care par a înfățișa silueta călare a reginei Elisabeta, fotografiați la Londra

Pareidolie: Nori care par a înfățișa silueta călare a reginei Elisabeta, fotografiați la Londra

Internauții au putut admira o nouă imagine ce amintește de regretata regină a Marii Britanii după ce mai multe curcubeie au apărut pe cer după moartea sa.

Nori părând a o înfățișa pe regina Elisabeta călare FOTO Captură via Daily Mail

De la curcubeul dublu de deasupra Palatului Buckingham, când a fost anunțată moartea ei, până la cerul care s-a deschis într-o ploaie torențială simbolică, elementele au părut să reflecte starea de spirit a națiunii în ultimele câteva zile, scrie Daily Mail.

Noi formațiuni de nori ce par să schițeze silueta regretatei regine călare pe unul din caii săi au fost captați duminică la Wembley, nord-vestul Londrei. Imaginile trimit la fotografiile unei Elisabeta tânără, călare în uniformă regală și purtând una din pălăriile ei semnătură.

Eki Eguae, în vârstă de 37 de ani, a văzut norul în timp ce se întorcea de la cumpărături, în apropierea locuinței sale.

„La început nu m-am gândit la regină. Dar apoi mi-a venit în minte faptul că era atât de entuziasmată de cursele de cai și, în timp ce vorbeam cu colegii mei, spuneam cu toții că am simțit că ea era în spatele lor. A fost foarte ciudat să o văd, norul semăna perfect cu un cal și un călăreț. Am fost uimită când l-am văzut, îmi place să studiez formele norilor, dar acesta era atât de deosebit”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...