Parlamentare2020 / BEC: ANA EVENTS & PR SRL, acreditată să facă sondaje la ieşirea de la urne

Parlamentare2020 / BEC: ANA EVENTS & PR SRL, acreditată să facă sondaje la ieşirea de la urne

Biroul Electoral Central (BEC) a decis, miercuri, acreditarea societăţii ANA EVENTS & PR SRL pentru efectuarea de sondaje de opinie la ieşirea de la urne la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 6 decembrie.

''Acreditează SC ANA EVENTS & PR SRL pentru efectuarea de sondaje de opinie la ieşirea de la urne la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 6 decembrie, la nivel naţional'', se arată în decizia BEC.

Potrivit BEC, operatorii de sondaj au acces, în baza acreditării, în imobilul în care funcţionează secţia de votare şi în zona de protecţie de 50 de metri a acesteia, fără a intra în interiorul localului de vot.

Aceştia au obligaţia de a nu tulbura liniştea şi ordinea publică şi de a nu interveni în niciun mod în organizarea şi desfăşurarea alegerilor, se mai arată în decizia BEC.

Anterior, Biroul Electoral Central a acreditat şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale AVANGARDE, precum şi Centrul de Sociologie Urbană şi Regională - CURS pentru efectuarea de sondaje la ieşirea de la urne. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”