Participant la protestul din Piaţa Universităţii, reţinut şi dus la secţie; a devenit violent cu jandarmii

Participant la protestul din Piaţa Universităţii, reţinut şi dus la secţie; a devenit violent cu jandarmii

Un bărbat care participa, luni, la protestul din Piaţa Universităţii împotriva măsurilor impuse de autorităţi în contextul COVID-19 a fost reţinut de jandarmii bucureşteni şi dus la o secţie de poliţie, după ce a refuzat să se legitimeze şi a devenit violent cu forţele de ordine.

"În legătură cu imobilizarea unei persoane, în zona adunării publice din Piaţa Universităţii, bărbatul a refuzat să poarte mască de protecţie, motiv pentru care i s-a pus în vedere să se legitimeze. A refuzat legitimarea, a devenit agresiv, a adresat injurii şi a refuzat solicitarea jandarmilor de a-i însoţi la secţia de poliţie, în vederea stabilirii identităţii, conform procedurii în vigoare. A încercat să smulgă materialele din dotarea jandarmilor şi a lovit cu picioarele", potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti transmis AGERPRES.

Prin urmare, spune sursa citată, a fost reţinut şi condus la o secţie de poliţie, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Câteva zeci de persoane s-au strâns, luni, în Piaţa Universităţii din Capitală pentru a protesta împotriva măsurilor impuse de autorităţi în contextul COVID-19. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă