Partidul INFRACTORILOR! PSD a făcut scut în jurul dublului condamnat pentru corupție, fostul baron Constantin Nicolescu, care rămâne cetățean de onoare al Piteștiului în urma unui vot secret în Consiliul Local

Partidul INFRACTORILOR! PSD a făcut scut în jurul dublului condamnat pentru corupție, fostul baron Constantin Nicolescu, care rămâne cetățean de onoare al Piteștiului în urma unui vot secret în Consiliul Local

Partidul INFRACTORILOR! PSD a făcut scut în jurul dublului condamnat pentru corupție, fostul baron Constantin Nicolescu, care rămâne cetățean de onoare al Piteștiului în urma unui vot secret în Consiliul Local.
 
Consilierii locali din Pitești au decis joi, în urma unui vot secret, pentru ca fostul baron PSD Constantin Nicolescu să rămână cetățean de onoare al orașului, potrivit EPitești.ro. Consilierii liberali inițiaseră un proiect de hotărâre prin care lui Nicolescu, condamnat de două ori pentru corupție, să îi fie retras acest titlu, dar majoritatea PSD din Consiliul Local a blocat decizia.

 Consilierii PNL își argumentau propunerea de retragere a titlului onorific prin faptul că un localnic condamnat de două ori nu poate fi onorat cu această poziție.

Reamintim că Nicolescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, a fost condamnat definitiv în martie 2019 de Înalta Curte la 7 ani şi 8 luni închisoare pentru luare de mită, însă instanţa a menţinut o decizie anterioară privind eliberarea condiţionată din penitenciar, ceea ce înseamnă că Nicolescu nu va face nicio zi de închisoare.

În 2015, el mai primise o condamnare definitivă pentru corupție și petrecuse doi ani și jumătate în închisoare.




populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sincer? Mi-e dor de ordine. Mi-e dor de Ceașescu” / „Șuca” a vrut să se bage și ea în seamă pe subiectul Beach, Please!, dar a scris greșit numele dict…

3 „După aceea, vor veni cu sutele” / Primele vești cu adevărat proaste pentru Rusia vin din Germania

4 ALERTĂ Simina Tănăsescu este noul președinte al CCR

5 De ce în România judecătorii se pensionează la 48 de ani. Cine au fost „băieții deștepți” care au dat legea și ce motive au avut