Partidul PROȘTILOR! VIDEO cu o primăriță PSD care a dansat noaptea pe manele la poarta contracandidatei sale!

Partidul PROȘTILOR! VIDEO cu o primăriță PSD care a dansat noaptea pe manele la poarta contracandidatei sale!

Primarita din Chinteni, Lucia Suciu (PSD) s-ar fi dus cu sustinatorii sai la poarta contracandidatei sale, Maria manu, si ar fi inceput sa danseze pe ritmuri de manele dupa anuntarea rezultatelor, scrie Actualdecluj . Publicatia semnaleaza  filmuletul postat pe Facebook de fiica  contracandidatei Maria Manu, care a filmat imagini cu primarita dansand, dupa ce aceasta a reusit sa castige al patrulea mandat. Fiica contracandidatei sustine, in plus, ca primarita era acompaniata de sotia sefului de post care se manifesta ostentativ in fata casei.

Potrivit ziaristilor de la Actualdecluj.ro, Valentin Suciu, sotul primaritiei din Chinteni care a dansat la poarta contracandidatei, este seful sectiei Ordine Publica din Politia Cluj. 

Lupta electorala foarte stransa pentru Primaria Chinteni s-a terminat in favoarea candidatei PSD, Lucia Suciu, aflata, deja pe la al patrulea mandat, scrie Actualdecluj.ro. Liberalii au crezut, insa, pana in ultimul moment ca vor reusi sa o detroneze pe Suciu, cu ajutorul candidatei lor, Maria Manu, localnica din Chinteni cu destul de vasta experienta in administratia locala. Oamenii din Chinteni spun ca cele doua femei s-au luptat cot la cot pentru a convinge electoratul din satele arondate sa le dea votul. Liberalii spun ca Luciua Suciu nu ar fi jucat corect, pentru ca pe ultima suta de metri ar fi adus mai multe persoane sa-si puna vize de flotant, pentru a putea vota in Chinteni. Asa se face ca in final, Suciu a iesit in avans cu 400 de voturi.

Ulterior, dupa numaratoarea voturilor, ea s-ar fi dus cu sustinatorii sai la poarta contracandidatei sale, cu masinile. Au deschis muzica si au inceput sa danseze, pe manele. Printre sustinatorii Luciei Suciu s-ar fi aflat si sotia sefului de post. Mai jos aveti un filmulet demonstrativ. Acesta a fost postat pe facebook de fiica Mariei Manu, candidata a PNL. Urmatorul comentariu a insotit filmuletul: Politia municipiului Cluj nu se sesizeaza ? Deoarece politia din Chinteni nu exista sau este subordonata primarului ( sefa ) ! ( pentru cine nu cunoaste, dansatoarele sunt insasi primarita ¬sefa ¬ si sotia sefului de post care se manifesta ostentativ in fata casei contracandidatei ) Lupta este pierduta, dar nu si ¬razboiul¬ !





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria