Pâslaru, la mitingul PNL de la Iași: Aveți de optat între o țară proeuropeană și o țară care rămâne în bătaia vântului

Pâslaru, la mitingul PNL de la Iași: Aveți de optat între o țară proeuropeană și o țară care rămâne în bătaia vântului

"Aveți de optat pe 11 decembrie, pentru voi și pentru copiii voștri, între o țară proeuropeană irevocabil, o țară care susține NATO, o țară care susține justiția, și o țară care rămâne în bătaia vântului rece din Est", a declarat, sâmbătă seara, ministrul Muncii, Dragoș Pâslaru, în timpul unui discurs susținut la mitingul electoral regional PNL - Moldova se ridică!

"Mai devreme bătea vântul, un vânt puternic, dar mai înfricoșător decât vântul din seara asta este vântul din Est. Ungaria vedeți cum e, Bulgaria vedeți cum e, frații noștri de peste Prut vedeți cum sunt. Câteva zile în urmă un președinte de acolo din est declara că granițele Rusiei nu se termină nicăieri. Aveți de optat pe 11 decembrie, pentru voi și pentru copiii voștri, între o țară proeuropeană irevocabil, o țară care susține NATO, o țară care susține justiția, și o țară care rămâne în bătaia vântului rece din Est. Ce alegem, alegem Dacian Cioloș? Alegem România înainte!", a precizat Dragoș Pâslaru.

El a reamintit, în prezența a aproximativ 3.000 de membri și simpatizanți PNL care au venit sâmbătă seara din județele Moldovei la un miting electoral, că în urmă cu un an de zile, la chemarea premierului Dacian Cioloș, s-a alăturat guvernului tehnocrat pentru că știa că premierul este "un profesionist desăvârșit, apreciat nu numai în România ci și la nivel european".

"În acest an am descoperit mult mai mult, că este un om onest, cinstit, cu bun simț, că este un om căruia îi pasă de oameni. Acesta este motivul pentru care vă îndemn să îl susținem pe Dacian Cioloș, să fie cu noi în continuare. Oameni buni, nu mai avem nevoie în această țară de tirani, nu mai avem nevoie de baroni, de despoți luminați. În această țară avem nevoie de oameni buni care să producă schimbarea. De ce ne place Dacian Cioloș? Ne place pentru că îl votăm noi toți, ne place pentru că ne inspiră, ne place pentru că ne regăsim partea bună în noi înșine, societatea se schimbă prin noi înșine, noi suntem Dacian Cioloș, noi schimbăm lucrurile, România înainte!", a mai spus, de pe scena amplasată în Piața Unirii din Iași, Pâslaru.

Conform acestuia, de câteva luni, premierul Dacian Cioloș și guvernul tehnocrat încearcă să arate că "se poate și altfel, că se poate și fără corupție, că se poate fără promisiuni deșarte, că se poate fără să vă amăgească nimeni, că se poate alege între muncă și nemuncă, se poate alege între a ne croi soarta singuri sau a primi pomeni".

La mitingul electoral regional organizat de PNL în Piața Unirii din Iași au venit aproximativ 3.000 de persoane. Printre cei care au susținut discursuri au fost liberalii Ilie Bolojan, Gheorghe Falcă, Alina Gorghiu, dar și mai mulți candidați la Parlamentul României.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...