Patinaj artistic: Noua SENZAȚIE, rusoaica Evghenia Medvedeva, campioană europeană la 16 ani

Patinaj artistic: Noua SENZAȚIE, rusoaica Evghenia Medvedeva, campioană europeană la 16 ani

Rusoaica Evghenia Medvedeva, în vârstă de 16 ani, a cucerit medalia de aur la patinaj artistic după ce s-a impus în programul liber feminin, vineri la Bratislava, în cadrul Campionatelor Europene. Medvedeva, care a totalizat 215,45 puncte în clasamentul final, le-a devansat pe compatrioatele sale Elena Radionova (209,99 pct), medaliată cu argint, și Anna Pogorilaia (187,05 pct).

Medvedeva a participat la primele sale Campionate Europene după ce a câștigat în luna decembrie, la Barcelona, prestigioasa finală a Grand Prix-ului, unde a stabilit a treia performanță din istorie cu 224,54 pct.

Evghenia Medvedeva, elevă la Moscova, a fost campioană mondială la junioare în urmă cu un an.

La rândul ei, Elena Radionova, în vârstă de 17 ani, a cucerit argintul la Campionatele Europene din 2015, prima ei competiție internațională.

În proba de perechi, rușii Tatiana Volosojar și Maksim Trankov, campionii olimpici en titre, au revenit la cel mai înalt nivel și au preluat conducerea, vineri seara, după programul scurt.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /