Patriarhul Kirill, gafă memorabilă: a greșit numele lui Putin. Cum a reacționat dictatorul rus VIDEO

Patriarhul Kirill, gafă memorabilă: a greșit numele lui Putin. Cum a reacționat dictatorul rus VIDEO

Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill I, a făcut o greșeală impardonabilă în timpul unui discurs susținut în cadrul summitului Rusia-Africa, care a început de joi, 27 iulie, și se încheie vineri, 28 iulie, la Sankt Petersburg.

Patriarhul Moscovei a greșit numele liderului de la Kremlin FOTO Profimedia

Anton Gherașcenko, consilier al ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, a publicat pe Twitter un videoclip cu gafa colosală a patriarhului Kirill.

Excelența Voastră, domnule Vladimir Vasilievici... Vladimir Vladimirovici, președintele Rusiei. Excelența Voastră, domnule Azali Assoumani, președintele Uniunii Comorelor”, a spus în discursul său patriarhul Kirill.

În imaginile publicate pe Twitter, președintele rus Vladimir Putin este văzut zâmbind forțat.

De asemenea, incidentele jenante par să se țină lanț de Vladimir Putin. Recent, liderul de la Kremlin a fost lăsat să aștepte de către omologul său egiptean , Abdel Fattah el-Sisi. În timp ce își aștepta omologul, liderul de la Kremlin a încercat să adopte o mină relaxată, plimbându-se prin încăpere cu mâinile la spate și atingând obiectele așezate pe masă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”