Patroana și Dana Criminala, femeile care i-au marcat viața infractorului Leo de la Strehaia

Patroana și Dana Criminala, femeile care i-au marcat viața infractorului Leo de la Strehaia

Ion Stelică Mihai, cunoscut sub numele de Leo de la Strehaia, şi mama lui, "Patroana" au ajuns la închisoare, fiind condamnați într-un dosar de evaziune fiscală.

Leo de la Strehaia spune că nu s-a putut apăra, fiind în izolare din cauza infectării cu Covid-19.

"Cum să nu ai milă de Patroana? Să calci peste orice ca să te ţii de ordinul DNA-ului. Am fost judecaţi cu japca. Pentru mine, puşcăria înseamnă moartea”, a scris Leo de la Strehaia.

Ce rol au avut Patroana și Dana Criminala în viața lui Leo de la Strehaia

Mama lui Leo de la Strehaia, Maria Mihai (61 de ani) este supranumită Patroana și a gestionat afacerile familiei de-a lungul timpului, însă pe Leo l-a scăpat din mână.

Acum un an, ea îl acuza pe Leo că a reușit să piardă averea familiei la jocuri de noroc și că a cheltuit sume mari pentru a impresiona femeile din viața lui.

”Tatăl te-a ajutat, de ți-a dat galbenii și ți-ai făcut valoarea în lume. Cine ți-a făcut valoarea? Ți-a făcut banii, aurul… Avea galbeni de n-avea nici prin alte județe… Dar dacă i-a mâncat copilul?… Să ne ierte Dumnezeu că a mâncat copilul și galbenii lui și a luat și datorii de la toți mafioții din București, spunea mama sa, Patroana, acum un an.

O adevarată telenovelă a avut loc între Leo de la Strehaia și Dana Criminala, ultima lui soție. Evident, Patroana a avut un cuvânt greu și în această relație tumultoasă.

Dana Criminala, Mihai Daniela Florentina, pe numele ei real, a înaintat hârtiile de divorț la Judecătoria Pitești, acolo unde aceasta domiciliază, pe data de 4 decembrie 2020.

” M-a părăsit, și-a luat casă și nici nu mă mai lasă să ma apropii de ea. Și-a luat casă, la Pitești, de peste 100.000 de euro, stă cu Renata acolo și nu mai vrea să mă vadă. Nu am făcut nimic rău, pe cuvânt...”,explica Leo de la Strehaia.

Acesta a încercat să-și refacă viața cu prima lui soție, Anca, dar, la un moment dat, Patrona n-a mai fost de acord.

”Mi-a părut și mie rău că am zis să nu stai cu ea. Trebuia să te las să stai cu ea, că avea grijă de tine, îți dădea pastilele – am văzut eu cu ochii mei – te călca, te spăla. Am făcut mare greșeală”, a spus Patroana, mama lui Leo de la Strehaia, despre Dana Criminala.

Deși lucrurile păreau ireconciliabile între cei doi, Leo și Dana Criminala au fost văzuți din nou împreună, chefuind și aruncând cu bani în maneliști, exact ca-n vremurile bune.

Condamnat într-un dosar de evaziune fiscală

Ion-Stelică Mihai a fost condamnat la doi ani şi 6 luni închisoare cu executare, fiind acuzat de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat.

Mama lui Leo, Maria Mihai, zisă Patroana, Ionuț Dumitra și Ioan Mihai, fratele vitreg al lui Leo, zis Mex, au fost condamnați la câte doi ani închisoare cu executare, pentru complicitate la tentativă la fapta săvârșită de Ion-Stelică Mihai. Cel din urmă este deja deţinut pentru executarea unei pedepse în alt dosar.

Leo de la Strehaia a fost trimis în judecată în 2017, pentru contrabandă cu benzină. Prejudiciul produs ar fi de 3 milioane de euro. SURSA: Newsweek.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /