Patronul CFR Cluj, despre viitorul lui Dan Petrescu. „Vom discuta“

Patronul CFR Cluj, despre viitorul lui Dan Petrescu. „Vom discuta“

Dan Petrescu a avut un comportament reprobabil la finalul meciului jucat de echipa sa, pe teren propriu, cu noua campioană a României, Farul Constanța.

Dan Petrescu a avut o ieșire nervoasă la finalul meciului cu Farul Constanța

După cinci campionate consecutive câștigate, CFR Cluj s-a clasat la finalul acestei ediții pe locul III. În plus, la finalul ultimului meci de campionat, dintre CFR Cluj și Farul Constanța, antrenorul ardelenilor, Dan petrescu, a avut un comportament reprobabil. S-a spus imediat după meci că ”Bursucul” se va despărți de gruparea din Gruia.

Ioan Varga, patronul ardelenilor, a transmis că Dan Petrescu rămâne, cel puțin pentru moment.

Dan Petrescu mai are contract un an. Dacă va avea o ofertă de nerefuzat, vom discuta”, a spus patronul CFR Cluj, care a menționat că înlocuirea lui Dan Petrescu cu Cristiano Bergodi nu este un subiect de actualitate.

Ion Varga, finanțatorul CFR-ului, și-a cerut scuze pentru comportamentul antrenorului său, duminică seară.

Îmi cer scuze în nume personal și al clubului CFR Cluj pentru incidentele de aseară. Nu aceasta e imaginea CFR Cluj, ci blazonul că, în ultimii ani 5 ani, am fost campionii României. Indiferent de presiune, trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul. Felicit echipa Farul Constanța pentru titlul de campioană și pentru felul în care a jucat, aseară, la Cluj. Aceasta e calea! Calea fotbalului, calea corectitudinii sportive cu orice preț. Dacă ne abatem de la ea, pierdem însăși esența fotbalului, esența unui club precum CFR Cluj. Ne pierdem identitatea, ceea ce e infint mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat. Vă asigur că, atât timp cât sunt eu patron, nu veți mai vedea asemenea scene la CFR! Indiferent de cât am fi de supărați… trebuie să producem fotbal, nu frustrări! Forza, CFR!”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

4 Asta e Rusia, oameni buni!

5 Așa o fi?