Patronul unor restaurante din București a fost bătut de 12 motocicliști Hell’s Angels

Patronul unor restaurante din București a fost bătut de 12 motocicliști Hell’s Angels

Patronul restaurantelor El Torito si Banjo Jack a fost agresat, miercuri seara, intr-unul dintre restaurantele sale de langa Foisorul de Foc, anunta surse judiciare pentru aktual24.r o . El a fost batut de 12 motociclisti din gruparea Hell’s Angels.

Conform surselor, patronul restaurantului a fost atacat in timp ce se afla alaturi de doi prieteni la o terasa pe strada Traian. Atacatorii au fost un grup de aproximativ 12 motociclisti ce purtau veste de culoare neagra inscriptionate Hell’s Angels.

Afaceristul a luat-o la fuga, insa a fost ajuns de motociclisti pe strada Iancu Capitanu, unde a fost lovit cu pumnii, picioarele si ulterior cu in corp contondent si taiat la nivelul gambei piciorului drept.

La fata locului s-au prezentat doua echipaje SMURD care i-au acordat primele ingrijiri medicale, el fiind ulterior transportat la Spitalul Sf. Pantelimon.

Comunicatul oficial al Politiei:

La data de 14 iunie 2023, in jurul orei 20.20, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 8 au fost sesizati cu privire la faptul ca, la un restaurant din Sectorul 2, are loc o agresiune intre mai multe persoane.

La fata locului s-au deplasat de urgenta politistii, care au identificat doi barbati, unul dintre ei fiind preluat de un echipaj medical si transportat la o unitate spitaliceasca, in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Cercetarile sunt continuate in vederea identificarii si depistarii persoanelor implicate si stabilirii conditiilor in care s-a produs evenimentul.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?