Patronul unui restaurant din Capitală, atacat în stil mafiot de membri ai bandei Hells Angels

Patronul unui restaurant din Capitală, atacat în stil mafiot de membri ai bandei Hells Angels

Patronul unui restaurant din București a fost atacat de bikerii din Hells Angels. Victima crede că a fost confundată cu altcineva.

Dragoș Furtună Captură video PRO TV

Dragoș Furtună, patronul unui restaurant din Sectorul 2, cunoscut în lumea restaurantelor ca manager al „Cubei bucureștene“, a fost atacat la 15 iunie de o bandă de motocicliști.

În timp ce patronul stătea la masă cu alţi trei bărbaţi, mai mulţi motociclişti s-au oprit în dreptul lor şi au aruncat spre ei cu un ciocan.

Unul dintre motociclişti a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă spre omul de afaceri şi spre un alt bărbat care îl însoţea.

Motocicliștii au dispărut înainte să ajungă polițiștii, iar patronul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Sfântul Pantelimon. Victima spune că nu are dușmani și crede că a fost confundată cu altcineva.

Oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv cea a unei răzbunări și îi caută pe suspecți.

Martorii susțin că bătăușii purtau însemnele clubului de motocicliști Hells Angels, al cărui lider a fost extrădat din România pentru infracțiuni de crimă organizată și trafic de droguri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”