Patru bărbaţi au fost arestaţi, după ce au furat un colet cu cocaină

Patru bărbaţi au fost arestaţi, după ce au furat un colet cu cocaină

„La data de 21.07.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a patru inculpaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. În cauză s-a reţinut faptul că, la data de 19.07.2022, în jurul orei 03:00, persoana vătămată a fost deposedată, prin violenţă şi ameninţare, de un colet, expediat din Olanda, pe care l-a ridicat din faţa autogării Militari”, a informat DIICOT.

Potrivit procurorilor, inculpaţii „au obţinut informaţii privind trimiterea în ţară a unui colet ce ar conţine cocaină, detalii privind modalitatea concretă în care acesta urma a intra în posesia destinatarilor, acţionând la pont, sporindu-şi în acest fel şansele de reuşită”, iar în urma percheziţiilor domiciliare, anchetatorii au identificat „obiecte specifice consumului de cocaină, ce conţineau urme de droguri, precum şi diferite cantităţi de droguri de risc”.

„În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic internaţional şi intern de droguri de mare risc”, au mai transmis procurorii.

Tribunalului Bucureşti a admis propunerea de arestare preventivă a celor patru inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...