Patru zodii care riscă să divorțeze. Parteneriatul cu ele poate fi dificil

Patru zodii care riscă să divorțeze. Parteneriatul cu ele poate fi dificil

Atunci când marile povești de dragoste se transformă în căsnicii, uneori vine un moment în care așteptările înalte încep să se destrame și defectele profunde devin evidente. Unii oameni observă că partenerii lor au probleme profunde care le strică relația.

Unele zodii sunt mai predispuse să se angajeze în căsnicii care se destramă FOTO Pexels

Acela este un moment critic pentru orice cuplu, când unul dintre parteneri constată că celălalt are probleme comportamentale. Dacă partenerul cu probleme nu începe să le identifice și să-și modifice comportamentul, cuplurile în care partenerii se tratează cu dispreț în mod constant au șanse minime de a-și vindeca eficient relația.

Și, dacă ajung în punctul în care nu mai pot vedea calități la celălalt partener, atunci e aproape sigur că au ajuns într-un punct de unde nu mai este cale de întors. Unii vor ieși din aceste relații, alții însă, vor rămâne acolo blocați. Semnele zodiacale sub care s-au născut au, de asemenea, un rol important în decizia de a rămâne sau a pleca dintr-o astfel de căsnicie.

Iată patru semne zodiacale se angajează într-o astfel de căsnicie, pe care la un moment dat le-ar putea părăsi. Răbdarea lor merge până într-un punct.

Leu

Într-o căsnicie ideală, Leul simte o admirație profundă, dedicare și prietenie pentru soțul/soția sa, mult timp după ce „ochelarii roz” au dispărut. Dar, în realitate, mulți dintre ei se confruntă cu un dezechilibru în relație, dacă partenerul Leului ia în mod constant decizii fără să ia în considerare și perspectiva acestui semn de foc. Acest control poate fi evident și poate lua forma restricționării accesului la bani sau la informații financiare, solicitând accesul la telefonul Leului sau la mesajele private sau alegând cu cine poate și cu cine nu poate avea contact nativul din Leu. Dar atunci când situația degenerează și se ajunge la situația în care Leul se simte nefolositor în acea relație, sunt acuzați de infidelitate sau sunt abuzați emoțional, s-ar putea să-și reconsidere părerile în privința căsătoriei și să se gândească la divorț.

Gemeni

Gemenii constată că nu pot face față unui soț care are probleme cu furia. Prin urmare, aceștia ar putea dori să-și părăsească partenerul care îi pune constant la pământ. Este posibil ca ei să aducă mai întâi în discuție problemele pe care acțiunile partenerului lor le-au cauzat în mod direct, mai ales dacă acestea implică critici dure, rușinare sau minimalizarea sentimentelor sau experiențelor. Gemenii ar cere în mod ferm și direct să înceteze. Dar violența fizică sau emoțională din partea soțului sau soției este, de asemenea, motivul pentru care Gemenii pot considera că mariajul lor este prea volatil, potrivit Pinkvilla .

Balanță

Natura docilă a Balanței face ca nativii să fie prea rar încurajați să își exprime nevoile, dorințele și punctele de vedere în căsnicie. Orice încercare rezonabilă de exprimare a adevăratelor dorințe ale Balanței poate fi respinsă, minimalizată sau luată în derâdere de partenerul lor. Acest lucru îi poate face să își dorească să își părăsească soțul/soția. În astfel de cazuri, ei încearcă să diminueze impactul toxic al partenerului lor asupra vieții lor. Ar încerca un mic dejun în tăcere, de exemplu, dacă plângerile constante ale iubitului lor le îngreunează bucuria dimineții. Ar plasa chiar și telefonul mobil în altă cameră, dacă acesta i-ar tenta să discute ziua cu partenerul lor în loc să părăsească mariajul.

Berbec

Berbecul știe că o căsnicie sănătoasă este cea în care deciziile sunt luate în mod egal, de comun acord și cu respect pentru ambele părți. La urma urmei, ambii parteneri ar trebui să fie capabili să modeleze punctul de vedere al celuilalt într-o relație sănătoasă și amândoi ar trebui să fie dispuși să se lase influențați în siguranță de celălalt. Dar s-ar putea să experimenteze că partenerul lor se teme frecvent să fie depășit sau lăsat în urmă de Berbec, astfel încât partenerii lor sunt un pic combativi. La scurt timp după luna de miere, romantismul lor încins poate începe să se răcească pe măsură ce se stinge valul de endorfine. Acesta este momentul în care Berbecul poate observa adesea că este pedepsit sau supus unui limbaj otrăvitor, care îl face să-și piardă carisma și elanul și, în cele din urmă, să vrea să renunțe la căsnicia lor.

Atunci când hotărârea ta este slăbită de soț/soție, poate fi o provocare să te concentrezi pe ieșirea din căsnicie fără distrageri. La urma urmei, despărțirea de un partener toxic nu este ușoară, chiar dacă poate părea simplu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...