Paul Sorvino, actorul din "Goodfellas", a murit la vârsta de 83 de ani

Paul Sorvino, actorul din "Goodfellas", a murit la vârsta de 83 de ani

Debutul său în cinematografie a avut loc în 1970, în filmul "Where's Poppa". De-a lungul carierei sale a jucat în peste 50 de filme. Ca actor a fost cunoscut mai ales pentru rolul lui Paul Ciceru din filmul "Goodfellas", regizat în 1990 de Martin Scorsese, unde care a jucat alături de alţi mari actori precum Robert DeNiro, Joe Pesci şi Ray Liotta.

"Sunt devastată. Iubirea vieţii mele şi cel mai mare om care s-a născut vreodată s-a dus. Am inima frântă", a scris văduva sa, Dee Dee Sorvino, pe pagina sa de Facebook.

Mira Sorvino, fiica lui Paul Sorvino şi câştigătoarea unui Oscar în 1996 pentru filmul "Afrodita blestemată" a scris pe contul său de Twitter că tatăl s-au s-a stins din viaţă.

"Inima mea este sfâşiată, o viaţă plină de iubire, bucurie şi înţelepciune alături de el a luat sfârşit", a spus fiica actorului american, relatează Hotnews.

Paul Sarvino nu a fost doar un mare actor. El a avut pasiuni şi pentru alte arte precum scrisul, pictura sau sculptura.

"Cei mai mulţi oameni cred că sunt fie un gangster, fie un poliţist sau ceva de genul acesta, dar de fapt sunt sculptor, pictor, scriitor (...), dar se pare că am un talent pentru a juca acest tip de roluri", a declarat în 2014 într-un interviu acordat Orlando Weekly.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale