Paula Seling, surpriză de proporții la „O dată-n viaţă“

Paula Seling, surpriză de proporții la „O dată-n viaţă“

Invitată în emisiunea de la TVR 1 pentru un moment special, artista a fost surprinsă de echipa Iulianei Tudor în plină înregistrare.

Paula Seling și Mădălina Mureşan, în platoul emisiunii „O dată-n viaţă“ FOTO TVR

Paula Seling s-a aflat în platoul emisiunii „O dată-n viaţă“ pentru un duet cu Mădălina Mureşan, laureată a show-ului de talente „Vedeta populară“.

Cântăreața a fost total surprinsă când ceilalți invitați și echipa Iulianei Tudor au venit pe scenă cu un tort și i-au cântat „La mulţi ani!“, cu ocazia aniversării a 25 de ani de carieră. Reacția emoţionantă a Paulei Seling poate fi urmărită duminică, 18 decembrie, la TVR 1, de la ora 21.00.

Penultima ediţie a emisiunii din acest an aduce în studio tinere talente care s-au remarcat de-a lungul celor 8 sezoane „Vedeta populară“, însoţite de interpreţi celebri ai folclorului românesc. Aneta Stan este cea care o susţine, pe tot parcursul emisiunii, pe Mădălina Mureşan.

Cristina Drăgan beneficiază de ajutorul Stelianei Sima, dar oferă telespectatorilor şi un moment special alături de Alexandra Ungureanu, iar Ioana Urs are parte de sprijinul Anghelinei Timiș Lung. Tot ea îşi demonstrează calităţile de dansatoare, cu un vals, împreună cu membrii Ansamblului Ciprian Porumbescu, cei care asigură coregrafia tuturor momentelor serii. Orchestra aceluiaşi ansamblu, dirijată de Mihai Cotos, ne încântă cu acordurile sale, de-a lungul întregii emisiuni.

Emisiunea „O dată-n viaţă“ poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 și la TVR Internaţional.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

4 Judecați voi...

5 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...