Pauză sau final, cum te ajută acest pariu?

Pauză sau final, cum te ajută acest pariu?

Un tip aparte de pariu sportiv la care apelează mulţi pariori profesionişti, cu experienţă, este cel tip pauză sau final sau PsF. Să nu îl confunzi niciodată cu pauză/final, care are cota mai mare, deci riscul e uriaş. La pariurile pauză/final încerci să intuieşti ce rezultat 1X2 se înregistrează la pauză şi la final. Pariul pauză să final e câştigător dacă avem rezultatul la care te gândeşti va apărea la pauză ori la final.

Fiecare pariu îți poate aduce un câștig bun, dar înainte de a-l adăuga pe bilet trebuie să studiezi cu multă atenție echipele. Fanii jocurilor de noroc profită adesea de oferte ca bonus casino fara depunere pentru a-și juca șansele fără să parieze nici un leu.

Când folosim pariul pauză sau final?

Putem folosi pariul pauză sau final când vrem să avem şanse de câştig mai mari sau când avem încredere mare în echipele pe care vom paria. Şansele sunt mai mari să câştigăm decât dacă am aporia pe rezultatul final 1X2. Se aplică pariul pauză sau final la meciurile echilibrate, unde vom vrea să pariem X. Şanse mai mari ai dacă pariezi pauză sau final X. Cotele sunt mai mici, de ce să nu o recunoaştem, dar şansele de câştig sunt infinat mai mari. Cotele fluctuează şi ele cum e firesc de la un campionat la altul, de la cele mai recente rezultate ale echipelor în prima repriză.

Cotele sunt mai bune decât şansele duble, câştigi mai uşor, nu mai rişti atât de mult, sub bune aceste pariuri pentru începători de la un punct încolo.

Pariurile pauză sau final au fost introduse în România în premieră în 2011 în oferta Superbet, dar au fost foarte populare şi au fost preluate între timp şi de alte case de pariuri mari de la noi din ţară. Din 2016 pariurile au apărut şi pe site-ul Superbet, cele mai mari SuperCote sunt tot la Superbet şi în 2022.

Cum verifici meciurile câștigătoare?

Ca să ai pariuri pauză sau final câştigătoare trebuie să ai opţiunea verde pe care ai ales să pariezi. Dacă ai meci cu favorită certă şi dacă ai outsidier care poate să dea măcar un egal mergi pe PsFX, nu vrei să pariezi ep X-final care e prea riscant. Când se termină meciul scolul a fost egal şi la final poate favorita s-a impus cu 3-0. Aşa că ai câştigat cu PsFX verde. Dacă ai PsF 1 şi gazdele au fost în avantaj mereu la final de repriză I sau au câştigat şi meciul iar ai câştigat fără probleme. Dacă oaspeţii au condus la finalul reprizei I sau câştigă meciul ai pariu PsF2 câştigător.

Alternativele la pariul pauză sau final sunt pariurile prima repriză 1X2, pariurile câştigă orice repriză, dar riscurile sunt tot mai mari, aşa că pauză sau final rămâne în continuare pariul perfect pentru amatori şi profesionişti.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…