PCR! Firea transformă Primăria Capitalei în Consiliul Popular! Miliția va sta la poartă și va îndepărta indezirabilii!

PCR! Firea transformă Primăria Capitalei în Consiliul Popular! Miliția va sta la poartă și va îndepărta indezirabilii!

PCR se reinstaurează ușor-ușor! Firea transformă Primăria Capitalei în Consiliul Popular! Miliția va sta la poartă și va îndepărta indezirabilii! Gabriela Firea a absolvit Universitatea din București, fiind de profesie bibliotecară și lucrând mulți ani ca jurnalistă, scrie CurentulVotată de majoritatea bucureștenilor care s-au prezentat la scrutin ca primar general, Gabriela Firea se crede deja regina Capitalei. Așa că a început, ca pe propria moșie, să-și impună fanteziile subordonaților ei din Consiliul General, membri PSD și ALDE.

Astfel, mâine, aceștia vor vota un nou regulament al Consiliului General. „Printre prevederi: persoanele cu "istoric" în tulburarea ședințelor de consiliu nu mai pot să își exercite dreptul de a participa la ședință. Această prevedere contravine textelor de lege care prevăd dreptul TUTUROR cetățenilor de a participa la ședințele publice și poate genera abuzuri - listele de indezirabili ai doamnei primar pot căpăta de-abia acum un sens și pot produce abuzuri. Oare consilierii opoziției mai vocali riscă și ei să nu își mai poată exercita mandatul?” se întreabă organizația ActiveWatch condusă de Mircea Toma. Cea mai democratică prevedere este însă că polițiștii pon evacua persoanele chiar și înainte ca ședința să fie începută. Desigur doar pe cele indicate de împărăteasă.

Ne amintim ședința din 7 ianuarie 2017 când, isterică, Firea striga la agenții de pază „luați-i microfonul!” Anei Ciceală, consilier USR care îi pusese întrebări despre demiterea conducerii RATB. Acum cu noul regulament, cine pune sau urmează să pună în pericol ședința va fi evacuat. Cum această acțiune încalcă textele de lege invocate de ActiveWatch eventuala expulzare a vreunui cetățean de la ședința de CGMB se traduce exact: „fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, îl îndeplineşte cu încălcarea legii şi prin aceasta cauzează o vătămare a drepturilor unei persoane fizice”. Adică exact abuzul în serviciu. Cine să mai înțeleagă asemenea inițiative care chiar și pentru Majestatea sa Gabriela de Voluntari sunt prea prostești?



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA