Pe nenorocitul ăsta nu-l amendează nimeni? Tocmai a postat pe Facebook: „Javrelor, nazismul vostru e de vină pentru nasoale”

Pe nenorocitul ăsta nu-l amendează nimeni? Tocmai a postat pe Facebook: „Javrelor, nazismul vostru e de vină pentru nasoale”

Pe nenorocitul ăsta nu-l amendează nimeni? Tocmai a postat pe Facebook: „Javrelor, nazismul vostru e de vină pentru nasoale”. Revoltător! Cei care au protestat pe scările ministerului justiției au fost săltați de polițiști! Mircea Badea, care incită la violență și-i face naziști, se pupă-n bot cu Puterea!

Mircea Badea, realizator TV la Antena 3, sustine ca principalii vinovati pentru crima din Medias sunt romanii care s-au opus amnistiei si gratierii, nu cei care au promovat (Tudorel Toader) si apoi adoptat (Coalitia PSD-ALDE-UDMR) recursul compensatoriu.

„Sunt unii care speculeaza, ca de obicei, jegos si ticalos, recursul comoensatoriu. Javrelor, nazismul vostru e de vina pentru nasoale. N-ati vrut amnistie si gratiere, care ar fi avut criterii si discernamant. Si tot voi va plangeti, javrelor, de efectele recursului compensatoriu?! Va explica chiar Pruna in 2016. Javrelor!”, a scris Badea pe Facebook.

Un protest inedit impotriva Legii recursului compensatoriu a avut loc, luni, la sediul Ministerului Justitiei, unde doi barbati au aruncat vopsea rosie si cutite pe scarile Ministerului Justitiei.

De asemenea, acestia au imprastiat pe scari si fotografii ale ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

In cele din urma, autorii protestului au fost ridicati de politisti si dusi la sectie.

Protestul a avut loc dupa crima comisa la Medias, judetul Sibiu, de un barbat eliberat in baza recursului compensatoriu. Agresorul, eliberat in mai 2018 din penitenciar, a lovit victima de unsprezece ori cu un cutit.

188 de infractori liberati mai devreme in baza legii recursului compensatoriu au comis noi fapte cu violenta: crime, tentative de crima, violuri, talharii.”In cadrul unui raspuns oficial, ministrul Justitiei, Tudorel Toader sustine ca 188 de infractori liberati mai devreme in baza legii regimului compensatoriu au comis noi fapte cu violenta: crime, tentative de crima, violuri, talharii.

În urma măsurilor votate de majoritatea guvernamentală, au fost eliberați mai devreme din închisori peste 13.000 de infractori, dintre care aproape 11.000 au fost beneficiari direcți ai recursului compensatoriu. Dintre aceștia aproximativ 700 s-au întors deja din nou după gratii, 188 fiind condamnați pentru crime, violuri sau alte infracțiuni cu violență.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina