Pe prostu' de C.Ștefănescu l-a părăsit țiitoarea! Aventura cu secretarele de la PSD a pus capac

Pe prostu' de C.Ștefănescu l-a părăsit țiitoarea! Aventura cu secretarele de la PSD a pus capac

Pe prostu' de C.Ștefănescu l-a părăsit țiitoarea! Aventura cu secretarele de la PSD a pus capac. Codrin Ștefănescu, a scris, pe Facebook, joi seară, că s-a despărțit de cea care i-a fost aproape în ultimii ani și alături de care are un copil mic. 

Citește și:  CHILOȚĂREALĂ în PSD! Țiitoarea l-a pus pe Fester(C.Ștefănescu) să jure pe copil că n-a pângărit patul conjugal cu tiribombele de la partid!

„Ne-am despārtit ! Cred cā amândoi am luat decizia corecta ! Multumesc prietenilor care ne-au fost alaturi. Acesta a fost anuntul pe care am dorit sa-l fac !” a scris prostovanul pe Facebook. 

Citește și:  Scandal SEXUAL de proporții în PSD! C. Ștefănescu a apărut aseară zgâriat la TV! Una dintre marmote i-a căzut cu tronc chiar lui M.Tudose!

Prostovanul și-a asumat toată vina pentru situație, într-o declarație pentru DCNews. Codrin Ștefănescu a mărturisit că „De vină este gelozia ei. În plină bătălie politică pentru recuperarea guvernării de la Grindeanu, în mijlocul scandalului când aveam multe întâlniri și alergam de la Parlament la partid și invers, ea era la mare și a primit un pont că m-aș vedea cu două secretare, a venit acasă, a verificat pe camerele de supraveghere. M-a afectat că-n plin război politic, făcea crize de gelozie. Prietenii ne sfătuiesc să ne împăcăm. Eu mi-am asumat toată vina pe Facebook”. 

Iată ce a scris Codrin Ștefănescu: 



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina