Pe urmele politicienilor/Vedetele autohtone își trimit copiii la studii în străinătate

Pe urmele politicienilor/Vedetele autohtone își trimit copiii la studii în străinătate

După ce în vară au trecut prin emoțiile Bacalaureatului, apoi al admiterii la facultate, Dan Bittman, Anca Serea, Cabral și Amalia Năstase trebuie acum să-și ia rămas bun de la copiii lor cei mari, care încep facultatea peste hotare, dezvăluie Click .

Alessia Năstase a ajuns în Franța. E studentă cu bursă
Imaginea artiocolului
„Noi începuturi”, a scris Amalia Năstase duminică, în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiica ei, Alessia, pe străzile din Franța. S-a dus să o conducă la facultate și să o instaleze. Fiica cea mare a lui Ilie Năstase a primit bursă la o universitate de prestigiu, unde va studia „Artă, media și tehnologie”, specializarea „Arte frumoase”. „Sunt mândru de fetele mele. Alessia desenează de la vârsta de 3-4 ani. Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine”, a declarat pentru Click Ilie Năstase.

Anca Serea, tristă că nu își va mai strânge în brațe fiul

David, fiul Ancăi Serea, va studia Filosofia în Olanda
David, fiul Ancăi Serea, va studia Filosofia în Olanda

„Cu toate că ascunde o mare bucurie și mândrie, ziua de astăzi aduce pentru mine și familie și un motiv de întristare. David, fiul meu cel mare, primul născut, își ia zborul de acasă și pleacă să studieze în Olanda. Sunt extrem de mândră că am un băiat atât de bun și inteligent, care își va urma visul și va învăța multe lucruri interesante într-o țară străină, însă evident că mă gândesc că nu îi voi mai vedea fața în fiecare zi, că nu îl voi mai putea strânge în brațe... Deși a ajuns atât de înalt încât el mă strânge pe mine-n brațe”, a scris luni pe Facebook Anca Serea. Nici acum nu-i vine să creadă cât de repede au trecut anii. „Parcă ieri era un bebeluș și îl legănam să adoarmă. Iar acum a devenit bărbat, un om responsabil, care pășește cu încredere pe drumul vieții”, adaugă vedeta. David va studia Filosofia și, de acum, va veni acasă doar în vacanțe.

Fiica Luanei și a lui Cabral studiază în Olanda
Inoke, fiica Luanei și a lui Cabral Ibacka, își face și ea bagajele
Inoke, fiica Luanei și a lui Cabral Ibacka, își face și ea bagajele

Tot în Olanda pleacă și fiica cea mare a lui Cabral, din căsnicia cu Luana. Inoke Ibacka este, la 18 ani, nu doar foarte frumoasă, ci și inteligentă, ambițioasă și muncitoare. Mama ei a postat sâmbătă un mesaj emoționant pe Facebook, în care descrie emoțiile pe care i le dă despărțirea. „E ultimul weekend aparținând unei etape de viață ce se încheie... Săptămâna viitoare plec cu fiica mea spre Universitatea din Olanda, unde va studia în următorii 3 ani. Eu stau acum în camera mea, ea în a ei. Cu urechile ciulite cumva, să surprind ce intenții are. Depăn fără să vreau cei aproape 19 ani, în care am construit, am simțit, trăit o lume mititică, în casă și în jurul ei, pentru ca fiica mea să se simtă iubită. Viața este crud de ireversibilă. De ani și ani studiez porunca dragostei adevărate, să o pot însufleți acum, când în cel mai concret mod, ceea ce iubesc cel mai mult va fi departe de mine”, a scris Luana. Cabral, urmează să devină tătic pentru a treia oară. Soția lui, Andreea, e însărcinată în 8 luni cu un băiețel. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe Namiko.

Patrick Bittman, admis la Business, în Amsterdam
Dan Bittman, împreună cu băiatul lui cel mijlociu
Dan Bittman, mândru de băiatul lui cel mijlociu

Dan Bittman abia își încape și el în piele de mândrie. Fiul său cel mijlociu, Patrick (18 ani), a terminat cu brio liceul și a fost admis la Universitatea din Amsterdam (Olanda), facultatea de Business. „A venit rândul lui Patrick. După Alex, este al doilea absolvent al familiei. Se pregătește Marc”, a scris pe Facebook artistul, în dreptul unei fotografii din iunie, de la absolvirea liceului. Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Liliana Ștefan, cei doi sunt împreună atunci când vine vorba despre copiii lor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”