Pedofil reținut după ce a agresat sexual o minoră în lift VIDEO

Pedofil reținut după ce a agresat sexual o minoră în lift VIDEO

Un bărbat a fost reținut joi de Poliția București, în urma unei descinderi la domiciliul său. Invidividul este acuzat că a agresat sexual o minoră, în liftul unui bloc din Sectorul 3.

Un agresor sexual din București a fot reținut de Poliția Capitalei

În această dimineață, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, într-un dosar de agresiune sexuală.

În fapt, la data de 25 august 2022, Secția 23 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră ar fi fost agresată sexual de un bărbat necunoscut, în liftul unui imobil din Sectorul 3”, a transmis Poliția.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, iar cu sprijinul Serviciului Criminalistic a fost stabilită identitatea persoanei.

Aceeași sursă menționează că agresorul are 20 de ani și că a fost eliberat în luna iunie a acestui an, după ce fusese condamnat tot pentru agresiune sexuală.

În celelalte două cazuri, victimele aveau 11 și 13 ani și ambele au fost agresate în lift.

În urma percheziției efectuate, bărbatul a fost depistat și condus la audieri.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

4 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”