Penalii și slugile din presă se bucură degeaba de „căderea” lui Coldea! Credeți că ăla e tâmpit să aleagă degradarea și pușcăria?

Penalii și slugile din presă se bucură degeaba de „căderea” lui Coldea! Credeți că ăla e tâmpit să aleagă degradarea și pușcăria?

Toți penalii și slugile lor din presă tropăie de se cutremură studiourile și internetul. De satisfacție! Până și cea mai ridicolă tinichea a Sistemului, Victor Ponta, ridică vocea, pe Facebook, asmuțindu-l pe Găurel asupra Justiției. E week-end, să se bucure și ei puțin. Ca maimuțoii, că atât îi duce capul. Urgia tot va veni, așa cum am anunțat. „Căderea” lui Coldea este doar o etapă. Și ultima carte corectă pe care penalii o puteau juca. Și-au jucat-o. Pe mâna unui dobitoc sinistru numit Ghiță. Ăla despre care Ponta spunea cu emfaza prostului că n-a spus nici 2 la sută din cât știe.

Voi ce credeți? Credeți că suspendatul Coldea va alege degradarea și înfundarea pușcăriei? Sau colaborarea patriotică pentru asanarea Sistemului? Prin a spune ce știe?

Habar n-aveți ce putere are acum președintele! Dacă Băsescu l-a luat pe Coldea și din maior l-a făcut „Dumnezeu” pe 12 ani, de ce n-ar face și Iohannis același lucru cu un altul? Ce, e mai prost? Credeți că el nu mai vrea un mandat? 

În această cheie, dar și în orgoliul agenților SRI care știu că au fost loviți pe la spate de cei din actualul SIE și fostul DIE, trebuie văzute evenimentele în curs de desfășurare. 

Un pic de răbdare, „spectacolul” nu s-a încheiat! Iohannis încă n-a scos din joben „omul cu scutece curate”!

Și încă un amănunt important: Klaus Iohannis nu este chiar așa de neavenit în privința serviciilor secrete! În spatele ascensiunii sale discrete stă un fost ofițer al Securității. Prietenii din Sibiu, dar nu numai, știu despre cine vorbim...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…