Penalul, în județul lui Cioloș: „Îmi cer SCUZE că mi-am dat demisia din fruntea guvernului. Am avut un motiv personal.”

Penalul, în județul lui Cioloș: „Îmi cer SCUZE că mi-am dat demisia din fruntea guvernului. Am avut un motiv personal.”

Pesediștii se miră că le cad oamenii în gol, din senin! Dar la nenorocitul ăsta care a luat țara la spurcat nu se gândesc? Penalul, aflat în campanie electorala la Zalău, în Sălaj, județul de baștină al lui Dacian Cioloș, l-a atacat din nou pe președintele Klaus Iohannis. Dar și pe Cioloș, chiar dacă nu i-a pronunțat numele. El a sustinut ca si-a dat demisia pentru ca „domnul Iohannis s-a folosit de moartea unor oameni nevinovati, doar ca sa obtina o functie”.

„Stiu ca in noiembrie v-ati suparat cand mi-am dat demisia. Imi pare rau si-mi cer scuze. Vreau sa stiti ca in, primul rand, a fost un motiv personal pe care, daca va puneti in locul meu, poate o sa-l intelegeti. Multe pot sa duc in politica: cearta, acuzatii, dosare, de toate. Dar, cand am vazut ca domnul Iohannis s-a folosit de moartea unor oameni nevinovati, doar ca sa obtina o functie… Nu exista nicio functie pe lumea asta care sa merite viata unui om. Sau sa ma folosesc eu de moartea unor oameni ca sa obtin ceva in politica. Mie aia mi s-a parut, cum sa va spun, imposibil sa duc asa ceva. N-as vrea sa fiti in locul meu, ca sa luati acea decizie. In politica, mai vreau sa va spun un lucru: eu cred ca tot raul a fost spre bine”, a spus Penalul. 

A urmat apoi atacul la Cioloș.

„Altfel, anul trecut, stiti cum era, lucrurile bune le faceam noi, dar si lucrurile rele tot noi le faceam si ceilalti erau mai buni pentru ca nu faceau nimic. Acum, dupa sase luni, foarte multi oameni pot sa compare si din comparatie, am avut noi de castigat foarte mult”, a conchis Penalul Național.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 „Dragă Marian, ai 3 ani de școală” / Replica medicului Vasi Rădulescu după ce a fost atacat de Godină

4 O dare în gât profi...

5 ULTIMA ORĂ Rusia a început să-și evacueze ambasada de la Kiev și personalul diplomatic din alte orașe ale Ucra…