Penalul, NESIMȚIRE JEGOASĂ după decizia de PLAGIAT! Dobitocul, în graba de a fi „ORIGINAL”, a MÂNCAT o literă!

Victor Ponta, ironic, dupa decizia de plagiat: Imi fac o noua teza de doctorat cu tema "Fabulosa Guvernare Tehnocrata si maretele sale realizari pentru poporul roman". Însă, dobitocul, în graba de a fi „original”, a „mâncat” un A! A scris „fabulosa” în loc să scrie „fabuloasa”...

Victor Ponta a ironizat recomandarea de a i se retrage teza de doctorat, pe motiv de plagiat, afirmand ca se pregateste pentru o noua teza de doctorat cu tema "Fabulosa Guvernare Tehnocrata si maretele sale realizari pentru poporul roman".

"Ok - tehnocratii au rezolvat principala problema a tarii - mi-au luat si ei doctoratul (ca Basescu in 2012)!", a scris Victor Ponta, pe contul lui de Facebook, dupa ce Comisia ce analizeaza doctoratele a decis ca Victor Ponta a plagiat si a propus retragerea titlului de doctor acordat fostului premier.

Iata mai jos comentariile lui Victor Ponta:

„Inteleg ca acum (dupa aceasta mare victorie) totul va fi bine - de azi incep sa creasca incasarile la buget, sa iesim din deficit. De azi incepem sa primim banii europeni pe care nu i-am luat pana acum. De azi platim subventiile in agricultura, marim salariile si pensiile. De azi nu mai mor bebelusii in spitale si nici nu se mai dau subiecte grele la examenul de capacitate. Si de azi nu mai suntem "marfa" pe care o vand tehnocratii ca sa primeasca o promovare cand se intorc la Bruxelles!

Sunt onorat de efortul pe care ditamai Guvernul de tehnocrati l-a facut doar pentru persoana mea - o ordonanta de urgenta doar pentru mine, o Comisie doar pentru mine (cand am primit verdictul de neplagiat in 2012 de la acelasi CNACTDU a mai fost o teza de doctorat examinata in acelasi timp - fac pariu ca nu aveti "Curaj" sa o revedeti si pe aceea).

O hotarare definitiva data in favoarea mea de ICCJ in 2014 ignorata! Va multumesc din inima dragi politruci! (n.r. la acel moment, Inalta Curte nu a decis nimic legat de plagiat, ci a respins definitiv o plangere depusa de Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru prin care acestia au contestat decizia de neincepere a urmarii penale data de Parchetul General in cazul premierului Victor Ponta, reclamat pentru plagiat. Mai multe aici.)

Si de azi ma ocup sa imi fac o noua teza de doctorat cu tema "Fabulosa Guvernare Tehnocrata si maretele sale realizari pentru poporul roman" - that will be fun!"

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

2 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

3 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…

4 FOTO Priviți! Baroni pesediști din administrația Bucureștiului prinși moșmondind la o vilă pe o insulă din Gre…

5 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…