Pentru prima dată în istorie, în Teleorman s-a strigat: „Jos Dragnea!”

Pentru prima dată în istorie, în Teleorman s-a strigat: „Jos Dragnea!”

Pentru prima dată în istorie, în Teleorman s-a strigat: „Jos Dragnea!”. In jur de 50 de protestatari au iesit in strada, duminica seara, in fata Casei de Cultura din Alexandria, la un miting impotriva gratierii si modificarii Codurilor penale. Publicatia locala Liberinteleorman.ro scrie ca, pentru prima data in istoria judetului Teleorman, in centrul Alexandriei s-a scandat „Jos Dragnea!”.

"Merită consemnat faptul că pentru prima dată, în Teleorman, s-a strigat: Jos Dragnea! Și numai cine nu e teleormănean nu înțelege adevărata valoare a acestui gest", noteaza publicatia citata.

Jurnalistii din Teleorman mai scriu ca "În ciuda frigului cumplit și a prezenței scăzute a oamenilor la manifestare, participanții au stat în locul menționat mai bine de două ore, au cântat imnul național, au strigat împotriva grațierii și amnistiei și, în mod absolut fenomenal, pentru prima dată în istoria acestui județ, în centrul Alexandriei s-a scandat: Jos Dragnea!"

Unii protestatari au venit la miting cu cainii, pentru a taxa manipularea raspandita de o parte a presei privind banii oferiti pentru participarea la protestul de duminica trecuta.

La miting a venit si un protestatar din Turnu Măgurele, care a povestit jurnaliștilor prezenți despre domeniile de vânătoare ale lui Liviu Dragnea si despre presiunile la care ar fi supuși localnicii de către oameni care detin funcții în primărie.

„Deși la protest au participat doar vreo 50 de persoane, forțele de ordine au fost prezente în permanență și au vegheat la respectarea ordinii publice. Totuși, un incident s-a produs, căci un cetățean care a venit la protest cu o boxă în care suna imnul național a deranjat o bătrână care locuia într-un bloc din apropiere. Se pare că muzica din difuzoarele primăriei n-o deranjau pe doamna în măsura în care i-a tulburat liniștea Imnul Național… Noi o înțelegem. E frustrant să nu fii român în România”, mai scriu, cu amărăciune, jurnaliștii locali.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

3 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

4 Rusia, la granițele României? / Misterul vizitei intempestive în SUA a șefului SRI

5 „Dă-i în cap, omoar-o!” / „Planeta Moldova”, faza pe soacre