Percheziții cu mascați la Ministerul de Externe al Republicii Moldova, într-o cauză penală ținută secretă

Percheziții cu mascați la Ministerul de Externe al Republicii Moldova, într-o cauză penală ținută secretă

În cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova au avut loc acțiuni procesual-penale, anunță Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), într-un comunicat de presă. Unele canale de Telegram scriu ca ar fi vizat șeful Direcției Consulare MAE, Vasile Mircos, informație care nu a fost confirmată, deocamdată, transmite Unimedia, citată de Rador Radio România.

În cadrul MAE au avut loc acțiuni procesual-penale. Actualmente, acestea nu au rezultat în rețineri sau atribuirea unor statute procesuale.

Procurorii PCCOCS și ofițerii SIS urmează să revină cu amănunte, atunci când investigațiile o vor permite”, se menționează în comunicatul emis de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Potrivit unor canale de Telegram, ar fi vizat șeful Direcției Consulare MAE, Vasile Mircos, informație care nu a fost confirmată, deocamdată.

Solicitați de UNIMEDIA, reprezentanții MAE nu au venit, deocamdată, cu un răspuns.

Șeful Direcției Consulare a MAE, Vasile Mircos, a activat anterior în calitate de consilier la ambasada Republicii Moldova din Germania. De asemenea, a fost șef de Secție în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Direcția cooperare multilaterală.

Sursa: UNIMEDIA / Rador Radio România


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...