Percheziții DIICOT la Baia Mare; anchetatorii au ridicat o cultură de canabis

Percheziții DIICOT la Baia Mare; anchetatorii au ridicat o cultură de canabis

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, sub coordonarea DIICOT Maramureș, au efectuat, joi, trei percheziții domiciliare în municipiul Baia Mare la locuințele unor persoane bănuite de deținere și trafic de droguri de risc.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției Române, persoanele vizate de percheziții sunt trei băimăreni, în vârstă de 20, 25 și, respectiv, 39 de ani, care, la data de 19 februarie, au fost depistați în trafic de către polițiștii de frontieră având în autoturism două recipiente în care se găsea o substanță ce părea a fi canabis și un cântar electronic.

În urma descinderilor, anchetatorii au ridicat o cultură indoor de canabis recoltată, muguri de canabis, peste 80 de grame de canabis, 275 de grame de mercur, o instalație de iluminat, un cântar electronic și telefoane mobile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș.

Cei în cauză au fost duși la audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”