Percheziții DNA la Primăria Otopeni SURSE

Percheziții DNA la Primăria Otopeni SURSE

DNA anunță că procurorii instituției realizează percheziții la o instituție publică din județul Ilfov, potrivit informațiilor „Adevărul” fiind Primăria Otopeni, prejudiciul estimat fiind de 35 de milioane de lei.

Procurorii DNA realizează perchezițiile la instituția publică FOTO Arhivă

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2011 – 2017, în legătură cu derularea unor contracte de execuție lucrări”, se arată în comunicatul DNA.

Potrivit surselor „Adevărul”, instituția vizată este Primăria Otopeni, pentru plăți ale unor lucrări neefectuate de alimentare cu apa și canalizare. Prejudiciul estimat ar fi de 35 de milioane de lei.

Instituția publică este Silviu-Constantin Gheorghe, tatăl deputatului liberal Daniel Gheorghe. Silviu Gheorghe conduce primăria de 25 de ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”