Percheziții în Mehedinți și Dolj, la peste 20 de instituții și societăți comerciale

Percheziții în Mehedinți și Dolj, la peste 20 de instituții și societăți comerciale


Procurorii DNA au început în această dimineață percheziții în aproximativ 20 de locații, instituții publice și societăți comerciale din Orșova, Drobeta –Turnu Severin și Craiova, suspecte într-un dosar de corupție. Conform unor surse judiciare, printre instituții se regăsesc CJ și IPJ Mehedinți.

Peste 20 de locații din Orșova, Drobeta – Turnu Severin și Craiova sunt din această dimineață în atenția procurorilor DNA, care au început perchezițiile într-un dosar de corupție. Faptele ar fi fost comise, în perioada 2012 – 2013, dar și în ianuarie 2014, de funcționari cu funcții de conducere în plan local, printre instituțiile controlate regăsindu-se CJ Mehedinți, instituție condusă de Adrian Duicu (PSD), unde la această oră se află mai multe echipaje de procurori și polițiști. Există suspiciuni că anumite contracte ar fi fost atribuite nelegal, 15 persoane fiind vizate, persoane care, cel mai probabil, vor fi aduse la audieri la sediul central al DNA, după finalizarea perchezițiilor.

„În cauză se efectuează urmărirea penală prin raportare strict la fapte, nefiind începută urmărirea penală faţă de vreo persoană", precizează DNA.


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...