Percheziții la proprietățile lui Sean „Diddy” Combs din Los Angeles și Miami. Ce acuzații i se aduc producătorului VIDEO

Percheziții la proprietățile lui Sean „Diddy” Combs din Los Angeles și Miami. Ce acuzații i se aduc producătorului VIDEO

Autoritățile SUA desfășoară o anchetă asupra starului hip-hop Sean „Diddy” Combs, iar proprietățile sale din Los Angeles și Miami au fost percheziționate, au dezvăluit oficiali ai Departamentului pentru Securitate Internă (HSI) al SUA, conform unui anunț Reuters.

Sean „Diddy” Combs FOTO Getty Images

Ancheta, coordonată de agenți din biroul de investigații de securitate națională din New York, a avut loc după ce o fostă parteneră l-a dat în judecată , acuzându-l de implicare în trafic sexual.

Combs, în vârstă de 54 de ani, a respins acuzațiile, declarându-se nevinovat și sugerând că acestea sunt motivații pentru câștig rapid din partea acuzatorilor săi. Reprezentantul legal al artistului, Ben Brafman, nu a răspuns imediat solicitărilor de comentarii.

Imagini aeriene, difuzate de posturile de televiziune din Los Angeles, au surprins momentul în care agenții HSI și alte autorități au făcut o razie la proprietatea luxoasă a lui Combs din cartierul Holmby Hills. Mai multe persoane au fost reținute, conform rapoartelor, dar nu este clar dacă au avut loc arestări.

În paralel, autoritățile federale au efectuat percheziții și la reședința vedetei din zona Miami. Imaginile difuzate arată polițiști intrând și ieșind din proprietatea lui Combs de pe Star Island din Miami Beach.

În ciuda acestor evenimente, locația lui Combs, în momentul în care au avut loc perchezițiile, rămâne necunoscută.

Într-un comunicat, purtătorii de cuvânt ai HSI au confirmat desfășurarea unor acțiuni de aplicare a legii în cadrul unei investigații în curs de desfășurare, fără a fi furnizate detalii specifice.

Aceste acțiuni vin pe fondul unor acuzații anterioare, formulate de cântăreața R&B Cassandra Ventura, care l-a dat în judecată pe Combs, acuzându-l de abuzuri fizice, sclavie sexuală și viol pe parcursul unei relații de zece ani.

Combs a negat aceste acuzații și a ajuns la o înțelegere confidențială cu Ventura, conform declarațiilor anterioare ale avocatului său.

Această acțiune legală este doar una dintre cele cel puțin patru plângeri civile recente care-l vizează pe Combs, în care sunt formulate acuzații de agresiune sexuală. Artistul a respins în trecut toate acuzațiile, catalogându-le drept tentative de obținere a banilor.

Sean „Diddy” Combs, fondator al casei de discuri Bad Boy Records, este cunoscut ca unul dintre cei mai influenți producători din industria hip-hop, fiind și cântăreț de succes și impresar al propriei linii de modă, Sean John.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...