Performanţa lui David Popovici, comentată la nivel internaţional: „Abia aşteptăm proba de 100 de metri!”

Performanţa lui David Popovici, comentată la nivel internaţional: „Abia aşteptăm proba de 100 de metri!”

GALERIE FOTO

Kyle Sockwell, fost înotător american, în prezent comentator şi analist în sfera nataţiei, a scris despre reuşita lui Popovici: „Sper că realizaţi cât de distractiv va fi înotul mondial în anii următori, cu sportivi precum Summer McIntosh, David Popovici, Katie Grimes, Leah Hayes, toţi sub vârsta de 18 ani.

Deja au făcut senzaţie pe marile scene. Tocmai l-am auzit pe David spunând că «oamenii normali pot obţine lucruri incredibile». Chiar dacă sunt de acord cu afirmaţia, el nu e deloc normal! Copilul ăsta este special”, relatează GSP.ro .

David Popovici a apărut şi în presa britanică, acesta fiind lăudat de comentatorii englezi ai finalei: „„Popovici are un viitor măreţ. Abia aşteptam proba de 100 de metri. E un pericol pentru toată lumea, toate recordurile sunt în pericol cu el! Nu am crezut că voi mai avea vreodată emoţii în privinţa recordului mondial în probele de viteză. Acum, cu David, avem!”.

Cu 1:43,21, sportivul român a stabilit un nou record mondial pentru juniori, după ce, o bună bucată de timp, în timpul cursei de luni, recordul mondial al germanului Paul Biedermann, stabilit în 2009 la Roma – 1:42.00 – a fost sub semnul întrebării, scrie Eurosport.

FOTO Getty Images

Imagini din aceeasi galerie

Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”