Personajul Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey, ar putea fi "ucis" în viitorul sezon al serialului ''House of Cards''

Personajul Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey, ar putea fi "ucis" în viitorul sezon al serialului ''House of Cards''

Creatorii serialului ''House of Cards'' fac ultimele schimbări în vederea celui de-al 6-lea și ultim sezon, pentru ca narațiunea să nu-l mai includă pe Frank Underwood, personajul interpretat de Kevin Spacey, potrivit publicației The Hollywood Reporter citată de EFE la sfârșitul săptămânii trecute.

Anterior, publicația de specialitate Variety a furnizat aceleași informații, citând surse ale producătorilor serialului care mizează pe posibilitatea de "a ucide" personajul, astfel încât Underwood să nu mai apară în viitorul sezon.

Platforma Netflix, care difuzează serialul, nu s-a pronunțat încă pe această temă.

Potrivit The Hollywood Reporter, scenariul celui de-al 6-lea și ultim sezon era aproape finalizat înainte ca actorul Anthony Rapp să-l acuze săptămâna trecută pe Spacey de o presupusă hărțuire sexuală în 1986, când cei doi actori aveau 14 și respectiv 26 de ani.

Publicația a scris că primele două episoade ale noului sezon erau deja filmate și că al treilea era în pregătire când a izbucnit scandalul. Filmările au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată de timp după lansarea acestor acuzații împotriva actorului principal al serialului.

Surse ale revistei au subliniat că această suspendare, care s-ar putea prelungi peste două săptămâni, este necesară pentru ca responsabilii serialului să dea răgaz scenariștilor pentru a introduce modificările necesare în text și a-l face să dispară pe Frank Underwood, interpretat de Spacey, care este de asemenea și producătorul executiv al serialului.

Un fost asistent de producție de la "House of Cards" a afirmat că Spacey l-a agresat sexual, iar mai mulți membri din echipa care produce acest serial au spus că actorul a avut un comportament de "prădător" pe platoul de filmare. Opt persoane care lucrează sau au lucrat în echipa de producție a serialului au făcut la rândul lor acuzații despre "mediul de lucru toxic" pe care, potrivit lor, Kevin Spacey l-ar fi creat "prin intermediul unui tipar de hărțuire sexuală".

Kevin Spacey, laureat cu două premii Oscar, se află în vizorul Hollywoodului după acest scandal care i-ar putea afecta cariera. Agentul de presă al lui Kevin Spacey, care după apariția în media a acestor acuzații a renunțat la colaborarea cu starul hollywoodian, a precizat că renumitul actor, în vârstă de 58 de ani, se află într-o perioadă de "evaluare și de căutare a unui tratament".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…

4 Citiți și voi ce se întâmplă în Germania de Est...

5 Foarte interesante amănunte!